Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

H Σούλα και το φτυάρι

Από: madata.gr
Δύο ευγενικές χορηγίες και ιδιαίτερα πρωτοποριακές, έκλεισαν δύο ποδοσφαιρικές ομάδες της Θεσσαλίας  και μάλιστα, τις αξιοποίησαν στο έπακρον!
 
 Δε σου πάει να τους βρίσεις, αλλά να κάνεις το σταυρό σου ή να φτύσεις στον κόρφο σου...

Η ομάδα του Παλιόπυργου Τρικάλων, με προφανές αρκετό χιούμορ, όχι μόνο έκλεισαν συμφωνία χορηγίας με Γραφείο Τελετών, αλλά φρόντισαν και στυλιστικά να τιμήσουν το χορηγό τους δεόντως στις φανέλες τους! Η εμφάνιση της ομάδας είναι κατάμαυρη και στο μπροστινό μέρος υπάρχει το λογότυπο του γραφείου τελετών αλλά και ένα σταυρός σε μωβ χρώμα! Με το σταυρό όχι στο χέρι, αλλά στη φανέλα θα αγωνίζονται οι «Παλιοπυργιώτες»! Στις ιστοσελίδες των Τρικάλων λόγος γίνεται ότι θα εγκαινιαστεί και μασκότ της ομάδας… ένας χάρος με δρεπάνι!


Φανέλα ροζ για χάρη της Σούλας...
Την επόμενη έκπληξη σε χορηγία την έκανε η … «Σούλα»! Ο οίκος ανοχής έκλεισε συμφωνία χορηγίας με τον “Βουκεφάλα” της Λάρισας!  Οι φανέλες των ποδοσφαιριστών δεν ξέρουμε ακόμη πως θα είναι προκειμένου να διαφημίσουν δεόντως το χορηγό τους, ο οποίος για ευνόητους λόγους μετονομάστηκε σε οίκος... εποχής! Από την άλλη, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Μπατζιόλας, δήλωσε σε τοπικά μέσα: «ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Μέσα στη χρονιά είναι τα ωραία…!»

Η αλήθεια είναι ότι ήδη οι δύο ομάδες έχουν γίνει γνωστές μέσω διαδικτύου… για τις πρωτοποριακές επιλογές στις χορηγίες τους!

2 σχόλια:


  1. Η Λάρισα... τυχαίο??? (για να μην ξεχνιόμαστε με τα στερεότυπα...)

    Ιππολύτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες να ξέρει κάτι το βασιλικάκι;
    Μην την αρχίσεις στο δούλεμα με το καλημέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή