Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Γκαζάκια και μπουρλότα



O κ Σημίτης διεκδίκησε και πήρε το ποσό των 25.000 ευρώ από το δημόσιο ως "θύμα τρομοκρατίας", για τις 2 επιθέσεις με γκαζάκια που έγιναν στο γραφείο του, η μία τον Ιανουάριο του 2010 και η άλλη τον Απρίλιο του 2012.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι κανίβαλοι, αλλά τυμβωρύχοι. Τρώνε το πτώμα της πατρίδας, τώρα που κείτεται κάτω νεκρή, δολοφονημένη απ' τα ίδια τους τα χέρια.
Αν μπορούσαν θα έκαναν το ίδιο και με μας τους κατοίκους τούτης της χώρας. 
Εκτός από το να μας πουλήσουν σα δούλους στους εγχώριους και διεθνείς κερδοσκόπους όπως κάνουν τώρα, θα μπορούσαν να μας εκτελέσουν ομαδικά και να μας κάνουν σαπούνι το οποίο θα πουλούσαν αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.

Σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, αποφασίστηκε να αποστείλει εντολή στη ΔΕΗ  ο σακουλομάτης υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας, με την οποία ζητάει να συνεχίσει η εταιρία να εισπράττει το τέλος ακινήτων, παρακούοντας τη δικαστική απόφαση.

Μετά το Σύνταγμα που έχουν κουρελιάσει με την ψήφιση νόμων και υπουργικών αποφάσεων με την οκά, τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που καταργούν τη λειτουργία της Βουλής, τώρα δε σέβονται τις δικαστικές αποφάσεις που δεν τους είναι αρεστές.
Έχουν καταργήσει πλέον κάθε αρχή νομιμότητας και κινούνται ήδη στα όρια της Χούντας. 
Το μόνο που λείπει είναι να αναστείλουν άρθρα του Συντάγματος και να κατεβάσουν το Στρατό στους δρόμους για να συνεχίσουν ανενόχλητοι τη δράση τους (όχι πως τους ενοχλεί και κανείς).

Πολύ κακώς που όλοι οι έντιμοι δικαστικοί λειτουργοί, όλοι οι Έλληνες πατριώτες και δημοκράτες δικαστές δεν συνυπέγραψαν την επιστολή- καταγγελία του συναδέλφου τους εισαγγελέα Ιωάννη Πενταγιώτη. 
(Για όσους δεν τη θυμούνται, η επιστολή του Εισαγγελέα, είναι εδώ)  

2 σχόλια: