Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Σαπίλα



Το Κοινοβούλιο μάλλον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Το συνειδητοποιείς παρακολουθώντας τις ζωντανές του συνεδριάσεις. Ίσως θα ήταν πιο χρήσιμο να το ιδιωτικοποιήσουν ή να το ενοικιάσουν σε ξένα γκρουπ που θα κλείνουν θέση έναντι αντιτίμου, για να διασκεδάσουν κατά την παραμονή τους στη χώρα μας. Η παρακολούθηση των συνεδριάσεων του από τους παραθεριστές, θα πάρει τη θέση που είχαν κάποτε τα μπουζούκια με τα σπασίματα των πιάτων. Μουζάκα, τζατζίκι, μπουζούκι, συρτάκι, βουλή λάιβ….

Πραγματοποιήθηκε μεγάλη φασαρία με την δήλωση εντός Κυνοβουλίου από τον Ευ. Βενιζέλο (σε κάποια φάση που γαύγιζε), ότι έχει πάρει στο σπίτι του ψηφιακές φωτ/πίες των αμυντικών σχεδίων της χώρας. Κανενός δεν του πέρασε από το μυαλό ότι κάνει δημόσια διαφήμιση. Προς υποψήφιους αγοραστές.

Όπως όλα δείχνουν, ολόκληρη τη δημόσια περιουσία της χώρας θα την ιδιωτικοποιήσουν. Και θα κρατικοποιήσουν την ιδιωτική (μέσω των κατασχέσεων). Πλήρης παραλογισμός.

Δεν ξέρω τι να γράψω πλέον. Δεν έχω διάθεση. Δεν έχω διάθεση ούτε να βρίσω, ούτε να κλάψω, ούτε να γελάσω. Ώρες ώρες νιώθω ότι χάνω το χιούμορ μου. Και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό από όλα.

Μπορεί και να φταίει το γεγονός ότι δεν κοιμήθηκα καλά χτες το βράδυ.
Έφτανε στα αυτιά μου μια απίστευτη φασαρία απ’ το Κυνοβούλιο. Ένας χοντρός σκύλος λύσσαξε να γαυγίζει όλη τη νύχτα.
Ταΐστε τον ή ρίξτε του φόλα!
Μόνο να κοιμηθούμε μια στάλα…

Ίσως τότε ονειρευτούμε ότι έχουμε περίθαλψη, δουλειά, ξενοιασιά, αξιοπρέπεια και πατρίδα.

2 σχόλια:

  1. Μπραβο φιλεναδα! τα ειπες ολα!Μονο μην αδικεις τα σκυλια! ενας χοντροβοθρος ειναι που χρηζει ψυχιατρικης εξετασης!το τραγικο ειναι πως αυτος και οι ομοιοι του λεηλατουν τη ζωη μας! ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σκυλιά εξακολουθούν να κυβερνούν τη Φάρμα των Ζώων. Τελευταίως αλυχτούνε πολύ, όσο κι αν τρώνε. Μάλλον πρόκειται για βουλιμία. Ή για κακό προαίσθημα...

      Διαγραφή