Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Λοιπόν τι νέα, καλά;



Καλά δόξα το Θεώ. Έχουμε ελαφρύ χειμώνα και τη βγάζουμε με καμιά σομπίτσα, για καλοριφέρ ούτε λόγος. Κάτι ειδοποιητήρια κατέφτασαν από την Εφορία για το χαράτσι του ’11, να τα πληρώσουμε μέχρι τέλος Γενάρη, κατά τα άλλα όλα καλά.
Δε μας έχει έρθει κάνα χαρτί διαθεσημότητας- απόλυσης ή όπως σκατά το λένε, άρα καλά είμαστε, μην το πούμε ούτε του παπά.
Κάτι παιδάκια άκουσα στην Καλαμάτα πως γράφουνε στις εκθέσεις τους ότι θέλουν να έχουν ψωμί να φάνε και παπούτσια να φορέσουνε, αλλά αυτά είναι προπαγάνδα ανεύθυνων λαικιστών που δε θέλουν η χώρα να προκόψει. Άσε που από τέλος Φλεβάρη θα λυθεί το πρόβλημά τους γιατί θα τρώνε στα συσσίτια του σχολείου πρωινό κι αν είναι έξυπνα και κάνουν καλό κουμάντο, όλο και κάνα κομμάτι σάντουιτς θα φυλάνε για το σπίτι.

Ο Στουρνάρας έβαλε τα καλά του, χτενίστηκε, αρωματίστηκε έκανε ένα καινούργιο μπότοξ και έδωσε συνέντευξη στο CNN. Μεγαλεία! Όταν τον ρώτησαν αν η Ελλάδα θα είχε πρόβλημα να πουλήσει τομείς της χώρας στην Τουρκία, απάντησε ότι κατά την άποψή του δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Και γιατί να έχουμε; Τόσο αγώνα κάνει ο Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης, Κυριακού να μας δείχνουνε τι αγαπησιάρηδες είναι οι Τούρκοι εδώ και κάτι  μήνες με ό, τι σκατά γυρίζονται στην τουρκική τηλεόραση, λες να έχει αντίρρηση το πόπολο που χάσκει με τα πάθη του Μουσταφά κάθε βράδυ; Σιγά μην έχει αντίρρηση να τον έχει και εργοδότη! Αφού το λιγότερο που ψάχνει σήμερα ο άνεργος, συνταξιούχος τηλεθεατής είναι να τον βρει ένα καλό Τούρκο να τον δώσει γαμπρό στην κόρη του.
  
Ο Αλέξης αυτή την εποχή πάει Αμερική να συναντηθεί με τα μεγάλα προσώπατα του Ατλαντικού, καθηγητάδες, φωτισμένα μυαλά για να τους ζητήσει να φέρουν στη χώρα ένα Νέο Σχέδιο Μάρσαλ απαξάπαντως και να τους εξηγήσει πως θα κάνει επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου χωρίς καταγγελία, γιατί δε θέλει να θυμώσει τον Ομπάμα, το ΔΝΤ, τη Μέρκελ και τις αγορές.

Ο Βενιζέλος αφού αθωώθηκε παμψηφεί από το Κυνοβούλιο, ηρέμησε και τριγυρίζει στα μοναστήρια για να συναντήσει τη σωτηρία της ψυχής-που είναι πολύ μεγάλο πράμα. Ίσως φταίει ότι ο γιατρός του άλλαξε τα χάπια και τα καινούργια τον πιάνουνε…

Α, να μην το ξεχάσω! στη ΝΕΤ ο Ανδρέας Λοβέρδος, υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και οι υπουργοί Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Λούκα Κατσέλη ήταν οι υπαίτιοι που η χώρα μπήκε στο ΔΝΤ. Ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι υπήρχε σχέδιο του κ. Παπανδρέου προκειμένου η χώρα να μπει με το ζόρι στο πρόγραμμα στήριξης του ΔΝΤ. Τον ίδιο τον είχαν φιμώσει με μονωτική ταινία και τον σέρνανε με βίντσι όταν μας έβαζαν αυτοί οι 3 άθλιοι εκεί μέσα. Το αποκαλύπτει τώρα που κατάφερε να απελευθερωθεί, να το σκάσει και να συνέλθει από το σοκ...

2 σχόλια:

  1. Ολακαλα,ολα ανθηρα!Μονο ενας νεαρος Πακιστανος ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ(ετσι ειπε η ΝΕΤ) δε δολοφονηθηκε,οχι καλε!απο εγχωριους Αρειους μαχαιροβγαλτες...και η ζωη συνεχιζεται με σκυμμενο το κεφαλι...Καληνυχτα,,, ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' αυτούς που έσφαξαν το παιδί, να έχουν κακό θανατο, να μη βγει η ψυχή τους και να μη λιώσει το κορμί τους στον τάφο.
      Καληνύχτα

      Διαγραφή