Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Καταδικάζεις τη βία, ρεμάλι;



Όλοι αυτά τα ρεμάλια της κυβερνητικής συμμορίας και της κυβερνητικής προπαγάνδας που ζητούν την καταδίκη της οποιαδήποτε βίαιης ενέργειας στο εσωτερικό, είναι οι ίδιοι που έχουν δώσει πλήρη στήριξη στους ισλαμοφασίστες- ταλιμπάν- κατσαπλιάδες –μισθοφόρους, που σφάζουν τον πληθυσμό της Συρίας, στρεφόμενοι με κάθε μέσο (επιθέσεις εναντίον Νοσοκομείων, Πανεπιστημίων, εκκλησιών κλπ), εναντίον της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης της Συρίας.
Είναι αυτοί που απέλασαν την πρέσβειρα της Συρίας από την Αθήνα σερνόμενοι πίσω από τις αποφάσεις της ΕΕ του Νόμπελ ειρήνης, που αναγνώρισε ως νόμιμους εκπροσώπους τους αντάρτες –τρομοκράτες- κατσαπλιάδες του «Ελεύθερου» Συριακού Στρατού.

Όλοι αυτοί επίσης οι απολογούμενοι για τις πράξεις βίας στο εσωτερικό, οι σερνάμενοι να δείξουν νομιμοφροσύνη, είναι οι ίδιοι που δεν έβγαλαν μισή μιλιά για το έγκλημα εις βάρος του συριακού λαού. Είναι οι ίδιοι που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις στήριξης των ανταρτών –τρομοκρατών- κατσαπλιάδων του επονομαζόμενου «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» στην Αθήνα.

Η σαπίλα έχει και κάποια όρια.

1 σχόλιο:

  1. Η σαπίλα έχει όρια.
    Τα νοσηρά μυαλά, όχι...

    http://pistos-petra.blogspot.gr/

    "Η ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΜΑΣ..."

    "ο πιο πιστός φίλος του σκύλου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή