Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Να οργανωθείτε ρε παιδιά!!!!!!



Δεν προλαβαίνουμε να διαβάζουμε δηλώσεις τούτες τις μέρες, έχουμε χάσει το μυαλό μας, δεν ξέρουμε από που να προφυλαχτούμε. Από πού θα μας έρθουν τα βλήματα.
Τα βλήματα που εκτοξεύουν οι φωστήρες της πολιτικής και παντός άλλου είδους εξουσίας, λες και θέλουν να σπάσουν τη βαρεμάρα και την πλήξη τους και ανοίγουν το ρημαδιασμένο το στόμα τους για να κάνουν δηλώσεις ή παίρνουν πρωτοβουλίες για να μη σαπίσουν απ’ την ακινησία.

Δεν πρόλαβε ο Τσίπρας να γυρίσει από την Αμερική και τις συναντήσεις του με τους ευγενικούς κυρίους του ΔΝΤ, όπου θα κάτσει να  επαναδιαπραγματευτεί τα δάνεια όταν θα κυβερνήσει και να σου ο Λοβέρδος να ζητάει «να διώξουμε το ΔΝΤ» (που μας έβαλε η κυβέρνησή του), γιατί μας «δημιουργεί διαρκώς προβλήματα».

Προχτές διοργάνωνε η Θεολογική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Συνέδριο με θέμα «Εκκλησία και Αριστερά» μπας και συσφίξει τις σχέσεις των αριστερών με τη θρησκεία και πάει ο Κουράκης να δηλώσει πως τους μισθούς των παπάδων δε θα πρέπει να τους πληρώνει το κράτος αλλά όσοι πολίτες οικειοθελώς θα δηλώνουν χριστιανοί Ορθόδοξοι, με φόρο που θα καταβάλλουν για το σκοπό αυτό (τον παπαδοφόρο;)


Ο Σημίτης βλέποντας τη χώρα να κυλιέται στη σαπίλα και τη διαφθορά σήμερα, μετά από τις δικές του λαμπρές μέρες του εκσυγχρονισμού τότε που η χώρα έλαμπε από την τιμιότητα και την καθαριότητα, που η χώρα είχε γεμίσει από τόση καθαριότητα που την κάναμε και εξαγωγή (στη Γερμανία για παράδειγμα), ο Σημίτης λοιπόν με βαρυσήμαντο άρθρο του ζητά να καταργηθεί η παραγραφή αδικημάτων για τους πολιτικούς!

Χαρακτηρίζει δικαιολογημένη την οργή των πολιτών για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, στην οποία κατάσταση την έφερε ο τρισκατάρατος ο αντικαταστάτης του ο Καραμανλής, που του την παρέδωσε Ολυμπιακή κούκλα και την έκανε πανούκλα.

Οι δικαστές βγάζουν σωρηδόν παράνομες τις απεργίες όλων των εργαζομένων, μετά από την τετράμηνη-και-βάλε δική τους απεργία, που όπως γνωρίζει και η γάτα μου ήταν νομιμότατη (Άρθρο 23 παράγρ. 2 του Συντάγματος).


Μετά τα αναδρομικά που τσεπώσανε οι ίδιοι, γύρω στα 100 εκατομμύρια ευρώ απ’ το μισθοδικείο, οι ίδιοι απορρίπτουν την καταβολή αναδρομικών στους άλλους. (Και αυτοί οι «άλλοι» είναι οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι οι δικαστικοί υπάλληλοι που διεκδικούσαν εδώ και 6-7 χρόνια κείνο το βρυκολακιασμένο επίδομα των 176 ευρώ).

Η Δικαιοσύνη που αθώωσε τους αστυνομικούς που κατασκοτώσανε τον Κύπριο φοιτητή στο ξύλο, καταδικάζει με 7 χρόνια(!) φυλάκιση άνευ αναστολής, κάτι πεινασμένους Αλβανούς που κλέψανε μια προβατίνα και τη φάγανε.

Ο ένας παπάρας πετάει να επανέλθει η θανατική ποινή, ο άλλος να διδάσκεται η μακεδονική γλώσσα στα σχολειά όπως τα κουρδικά στην Τουρκία, ό, τι μαλακία του έρχεται καθενός στον ταραγμένο του εγκέφαλο, την εκτοξεύει στα κεφάλια μας.

Κλείστε το, ρε, επιτέλους!!!!!

Σεβαστείτε τα νεύρα μας, την κακομοιριά μας και τον αγώνα που κάνουμε να βγάλουμε το χειμώνα!  
Ή τουλάχιστον, οργανωθείτε!  Μη …βαράτε όλοι μαζί!!!!

1 σχόλιο:

  1. Άστα βράστα Ανατολή μου!!
    το θέατρο του παραλόγου και η υποκρισία πάει σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή