Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

«Ο κήπος είναι ανθηρός»



-7 στα 10 νοικοκυριά σιτίζονται κυρίως με ρύζι, μακαρόνια, πατάτες και  όσπρια λόγω οικονομικής δυσκολίας να αγοράσουν άλλο είδος τροφής, σύμφωνα με  έρευνα της ΕΚΠΟΙΖΩ.  Κρέας, ψάρι, γαλακτοκομικά και άλλες πρωτεϊνούχες τροφές τις βλέπουν εδώ και καιρό με το κιάλι οι Έλληνες. Κι όσο για υγιεινή διατροφή και διατροφική πυραμίδα και άλλα τέτοια φιλλολογικά, έχουν αντικατασταθεί από καιρό με το νέο σλόγκαν της εποχής: «Τρώμε ό,τι βρούμε και κάνουμε και το σταυρό μας»

Στο μεταξύ η διατροφή με τα πολλά αμυλούχα, έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν στουμπώσει οι άνθρωποι και να μην μπορούν να πάνε στην τουαλέτα για κάνα 5μερο πάνω- κάτω. Με τα καθαρτικά τη βγάζουν για να μη σκάσουν.

-Το ΣΔΟΕ από την ερχόμενη Τρίτη θα έχει αυτόματη πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων. Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο, να έχει πρόσβαση στα sms των φορολογουμένων και στις μέρες περιόδου των γυναικών.

- Ο Ολλανδός πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Πολ Κόστερ απειλεί με παραίτηση και τελικά παραιτείται, επειδή του έκοψαν 20% την αμοιβή του και θα παίρνει μόνο 100 χιλιαρικάκια το χρόνο, που δεν τον φτάνουν ούτε για βίζιτες.
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο υπουργείο Οικονομικών και ολόκληρη την κυβέρνηση αυτοπροσώπως η απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος του ΤΧΣ Πολ Κόστερ, σχετικά με τη μείωση των αποδοχών που του πρότειναν, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου που ψωμολυσσάει. Τραβούν τα βυζιά τους που θα βρουν άλλο τέτοιο κελεπούρι που το έκλεισαν κοψοχρονιά.

- Το χούφταλο από την Αργεντινή τον οποίο επέλεξε το παπαδαριό για νέο Πάπα, αποδεικνύετε ότι ήτανε κώλος και βρακί με τον αιμοσταγή δικτάτορα Βιντέλα που ξέκανε την μισή Αργεντινή και όταν έμαθε για την υποψηφιότητα της Cristina Kirchner, για την προεδρία της Αργεντινής, σχολίασε όλο χριστιανική αγάπη:
"Οι γυναίκες είναι ανίκανες να ασκήσουν πολιτικά καθήκοντα. Η φυσιολογική τάξη και τα γεγονότα  μας διδάσκουν ότι ο άνδρας είναι ο κατ' εξοχή πολιτικός, οι Γραφές μας δείχνουν ότι οι γυναίκες είναι για την δημιουργία του ανθρώπου, αλλά τίποτα περισσότερο απ' αυτό".

- Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει το τουρ της περιοδείας του μετά το εσωτερικό (συνάντηση στο ΔΟΛ με τα διευθυντικά στελέχη των εφημερίδων Βήμα και Νέα), στο κρύο και βροχερό στο Λονδίνο. Εκεί σήμερα μίλησε στο London School of Economics όπου διαβεβαίωσε το ακροατήριο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα βγάλει τη χώρα από το ευρώ ακόμα κι αν οι Έλληνες σφάζουν τους σκύλους και τις γάτες για να τις τρώνε.

Ο τίτλος της ανάρτησης είναι από εδώ:
Χρόνια πολλά και καλές Απόκριες!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

  1. Καλο τριημερο χωρις προσωπεια Ανατολη μου!Ασ ελπισουμε πως θα ρθει μερα πως στοον κηπο θα φυτρωσουν αληθινα λουλουδια κι οχι γαιδουραγκαθα!Φιλια! ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό τριήμερο και σε σένα φίλη!
      Ας γλεντήσουμε όπως μπορούμε. Τους κάνει και σκυλιάζουν, πίστεψέ με...
      :)

      Διαγραφή