Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Καταδικάζεις τη βία από όπου κι αν προέρχεται, ρε;




Κατηγορηματικός για την εφαρμογή των μέτρων ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της λαθρεπιβίβασης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, εμφανίστηκε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης και Μεταφορών, Κωστής Χατζηδάκης, διαβεβαιώνοντας πως, παρά τις αντιδράσεις, το υπουργείο και ο ίδιος προσωπικά «δεν θα κάνει κανέναν συμβιβασμό και καμία έκπτωση».

«Κι αυτό διότι μας ενδιαφέρει να περιορίσουμε τα ελλείμματα των συγκοινωνιών. Μας ενδιαφέρει όλοι να είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε το φαινόμενο των τζαμπατζήδων» τόνισε χαρακτηριστικά.

Κωστή Χατζηδάκη, η Κρήτη δε γέννησε μόνο παλικάρια και ήρωες, γέννησε και προδότες. Η Κρήτη γέννησε και φονιάδες. Από τα σπλάχνα της βγήκαν οι Σουμπερίτες, οι Γυπαραίοι και οι Καμήληδες. Δυστυχώς κι εσύ σήμερα σ’ αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που ντροπιάζουν την Κρήτη ανήκεις.

Κωστή Χατζηδάκη και όλοι εσείς οι υποστηρικτές του καθεστώτος που ανοίξατε το στόμα σας και ξερνάτε λάσπη και κόπρανα, η μάνα δεν έθαψε το παιδί της. Το αίμα του παιδιού δε στέγνωσε ακόμα. Η ψυχή του δεν αναλήφθηκε ακόμα στον ουρανό.
Τι σκουλήκια έχετε στην ψυχή σας; Τι ηθικές αξίες κουβαλάτε που σας επιτρέπουν να ειρωνεύεστε τον τραγικό νεκρό, να τον υβρίζετε και  να προσβάλλετε τη μνήμη του, αποκαλώντας τον με μειωτικούς χαρακτηρισμούς οι οποίοι  θα τον συνοδεύουν στον τάφο;

Σκατόψυχοι, ξεθάψατε ακόμα και τους τρεις αδικοχαμένους φοιτητές που πέθαναν από το μαγκάλι και τους προσβάλλετε για δεύτερη φορά στην προσπάθειά σας να αποδώσετε ευθύνη στους ίδιους τους νεκρούς. Να απενοχοποιηθείτε για μια ακόμα φορά. Να ενισχύσετε την επιχειρηματολογία σας.
Έχουμε δει να προσβάλετε και να κατηγορείτε ακόμα και τους αυτόχειρες. Όλα τα θύματα που γέννησε η απάνθρωπη πολιτική σας και η φτώχεια.

Μόνο που μέχρι χτες ήσασταν ηθικοί αυτουργοί σε όλους αυτούς τους χιλιάδες θανάτους. Κανέναν δεν σκοτώσατε άμεσα, με τα χέρια σας. Μπορούσατε να κοιτάτε τα φέρετρα αποστασιοποιημένοι και να σχολιάζετε. Τώρα όμως, στην περίπτωση του Θανάση Καναούτη είσαστε καθαροί δολοφόνοι. Δολοφονήσατε εν ψυχρώ έναν άνθρωπο. Ένας κρατικός λειτουργός τον δολοφόνησε με τα χέρια του.
Τι έχετε να πείτε για αυτό; Εσείς που σε κάθε στρακαστρούκα που έσκαγε, σε κάθε μπουκάλι νερό που εκτοξευόταν προς τα μούτρα σας, ζητούσατε από όλον τον ελληνικό λαό να καταδικάσει τη βία, τι απαντάτε στο ερώτημα που σας αντιγυρίζω: Καταδικάζετε τη βία από όπου κι αν προέρχεται;
Καταδικάζετε τη βία, ρε;

Κι εσύ Χατζηδάκη που κάποτε έπεσες θύμα της βίας, που κάποτε ανθρώπινα χέρια σου κατέβασαν τη μούρη χωρίς όμως να σου αφαιρέσουν τη ζωή, τι έχεις να πεις για το θύμα της βίας του ελεγκτή; Του κρατικού υπαλλήλου του οποίου είσαι προϊστάμενος; Ούτε μια κουβέντα συμπόνιας, θλίψης ή καταδίκης; Το θύμα της δικής σας βίας είναι νεκρό για ένα κωλοεισιτήριο που δεν είχε πάνω του. Για 1 ευρώ. Δεν έχει απλώς γρατζουνιές και ανοιγμένη μύτη, όπως είχες εσύ.

Μην ακούσω από εδώ και πέρα ό, τι κι αν συμβεί κανένα τσογλάνι να μου ζητά να καταδικάσω τη βία.
Κανένα τσογλάνι να μου επικαλείται την ισότητα όλων των πολιτών απέναντι στο Νόμο.

Ο μόνος Νόμος που αναγνωρίζω είναι το άρθρο 120 παρ.4 του Συντάγματος:
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

6 σχόλια:

  1. Καλά, δεν ξέρω τι να πω. Αυτοί θέλουν παλούκωμα κανονικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κερασιά καλημέρα,
      μόλις τώρα διάβασα τον Καζάκη. Τα συναισθήματα όμοια. Χάρηκα γιατί άρχιζα να αισθάνομαι πως τρελαίνομαι.
      Δε θα πιστέψεις τι βόθρος έχει ανοίξει από εχτές από διάφορα τσογλάνια (πολίτες) που κοροιδεύουν το νεκρό. "Ας πήγαινε με τα πόδια", "ο ηλίθιος πήδηξε από την πόρτα, ποιος του φταιγε;" "φταίει η βαρύτητα, θα καταδικάσουμε και τη βαρύτητα;", "εμείς μαλάκες είμαστε που πληρώνουμε εισιτήριο, το κ..λόπαιδο ήταν τζαμπατζής" και άλλα αισχρά.
      Στο λόγο μου, έχω πετύχει χρυσαυγίτες που βρίζουν τον ελεγκτή και παίρνουν το μέρος του παιδιού.
      Τέτοια καφρίλα από τους δεξιούς όμως, δεν τη χωράει ανθρώπου νους.
      Έχει αρχίσει και γυροφέρνει το μυαλό μου ο Παπαδόσηφος.

      Διαγραφή
  2. Σε αναδημοσίευσε το Σεισάχθεια ΕΠΑΜ!

    Πάντως δεν πήδηξε, γιατί βρέθηκε ανάσκελα στο πεζοδρόμιο. Φαίνεται οτι ήταν με την πλάτη στην πόρτα με τον ελεγκή να τον εκβιάζει και η πόρτα άνοιξε και έπεσε ανάσκελα το παιδί και χτύπησε στο κράσπεδο και από πάνω του ο ελεγκτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ για την είδηση. :)
      "...από πάνω του ο ελεγκτής" με τη μισή του μπλούζα στο χέρι;;;;;
      Πρόκειται καθαρά για συμπλοκή- επίθεση από τη μεριά των ελεγκτή- οδηγού. Εκεί οδηγούν ΟΛΕΣ οι μαρτυρίες. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι άλλο: Το ιάθαρμα ακόμα και ατύχημα να ήταν, αμέσως μετά στο δρόμο όταν μαζεύτηκε κόσμος και του όρμηξε, ήταν αμετανόητος. Ακριβώς όπως ο Κορκονέας. Και αντί να κλαίει και να χτυπάει το κεφάλι του σε καμιά κολώνα όπως θα έκανα εγώ, αν είχα προκαλέσει τροχαίο πχ, είναι επιθετικός και βρίζει τον κόσμο.
      Πρόκειται για ένα σκατόψυχο κτήνος. Προκάλεσε το θάνατο ενός ανθρώπου! Κανονικά θα έπρεπε να είχε αυτοκτονήσει από τύψεις.

      Διαγραφή
  3. Αγαπητη φιλη,για να αυτοκτονησει καποιος απο τυψεις πρεπει να εχει συνειδηση..ο συγκεκριμενος δε γνωριζει ουτε τη σημασια της λεξης..Παχυδερμισμος,απανθρωπια σε ολο του το μεγαλειο...κι εμεις στεκομαστε "δειλοι,μοιραιοι κι αβουλοι ανταμα"και παρατηρουμε να σκοτωνουν τα παιδια μας..ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Βάσω,
      Αυτό που χαρακτηρίζει ΟΛΑ τα τσογλάνια (τους πρωταγωνιστές καθώς και όσους που πήραν θέση στο συγκεκριμένο θέμα), είναι η έλλειψη μετάνοιας και συγνώμης.
      Ακριβώς όπως οι πλειοψηφία των Γερμανών ναζίδων, των χουντικών βασανιστών, του Κορκονέα κλπ. Και τώρα κάτι νέων μπουμπουκιών που έκαναν την εμφάνισή τους όπως η κυρία Λένα Διβάνη, που έγραψε και απολογιτικό υπόμνημα και πήγε να τα μπαλώσει.
      Τα έκανε περισσότερο σκατά. Διάβασε εδώ:
      http://www.koutipandoras.gr/41336/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%B7.html

      Διαγραφή