Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

"Θα προχωρήσουμε εν ανάγκη και με την επιβολή στρατιωτικού νόμου, θα κάνουμε πραξικόπημα"



Όπως φωνάζει εδώ και καιρό ο Δ. Καζάκης, μας οδηγούν σε συνταγματική εκτροπή. Με κανένα άλλον τρόπο δε θα μπορέσουν να επιβιώσουν παρά μόνο με αναστολή άρθρων του συντάγματος και με ξεκάθαρο πραξικόπημα (όχι με αυτό το συγκαλυμμένο που κυβερνούν τώρα).
Οι αποψινές δολοφονίες είναι μέρος του σχεδίου τους: Για να προστατέψουνε τη Δημοκρατία που κινδυνεύει από τα 2 άκρα, την αποσταθεροποίηση, όλες οι δυνάμεις του συνταγματικού τόξου μπλα, μπλα, μπλα, θα αναστείλουν "προσωρινώς" κάποια άρθρα του Συντάγματος, θα θυσιάσουν κάποιες ελευθερίες και δικαιώματα.
Επιβεβαίωση κυνική σε όλα αυτά από το ζαβό του Μητσοτάκη το γιό, σε συνέντευξή του σε βελγική εφημερίδα, ο οποίος πολύ ευθαρσώς ομολογεί:

'' ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ''‏

Δείτε το άρθρο, εδώ και διαβάστε όλη τη συνέντευξη στη βελγική εφημερίδα, εδώ.

Διαβάστε το Δ. Καζάκη, πώς προβλέπει τα σημερινά (και τα ζοφερά μελλούμενα), από τις 19 Σεπτεμβρίου. Τότε που άρχισε να διαβλέπει πως ζούμε Μέρες του ’36 στη χώρα μας. Την εποχή δηλαδή που ΟΛΕΣ οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας (συμπεριλαμβανομένου και του Αλ. Παπαναστασίου), στήριξαν τον Ι. Μεταξά για να σχηματίσουν κυβέρνηση, για να σώσουν τη χώρα και τη δημοκρατία από τα δύο άκρα που τη «λυμαίνονταν»: Το ΚΚΕ και η οργάνωση 3Ε (Εθνική Ένωση Ελλάς).
Ο Μεταξάς ψηφίστηκε ως σωτήρας να κυβερνήσει στις 27 Απριλίου του ‘36 και στις 4 Αυγούστου επικαλούμενος τον κίνδυνο εσωτερικών ταραχών και την ασταθή διεθνή κατάσταση,, εγκατέστησε Δικτατορία.

Η Ιστορία για άλλη μια φορά, θα μας βγάλει τη γλώσσα...

2 σχόλια:

  1. Μου γυρνάνε τα άντερα και τα συκώτια με τα καθάρματα της κοινωνίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ Τζόαν, ανησυχώ με όλο αυτό το βόθρο που αρχίζει και σκάει...

      Διαγραφή