Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Κοψοχρονιά

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση δια του αρχηγού και των εκπροσώπων της μας πληροφορεί πως θα ρίξει τη λαομίσητη κυβέρνηση κάνοντας αγώνα εντός του κοινοβουλίου. Εξαντλώντας όλα τα μέσα.
Ούτε εξεγέρσεις, ούτε συμμετοχή του λαού (άντε να τον μαζέψεις), ούτε ανένδοτοι, ούτε Μέτωπα λαϊκά- πατριωτικά, ούτε τίποτα τέτοια κουραστικά και «παράνομα».
Ως εκ τούτου έχει ταράξει την κυβέρνηση σε ερωτήσεις, επερωτήσεις, καταγγελίες, προτάσεις για εξεταστικές και προσφάτως σε προτάσεις μομφής.
Αλλά η Κυβέρνηση εξακολουθεί να μην πέφτει, διότι για να πέσει μια κυβέρνηση πρέπει να τη ρίξουν αυτοί που τη στηρίζουν, δηλαδή οι βουλευτές της. Να την εγκαταλείψουν οι βουλευτές της.

Έχω να προτείνω κάτι πιο αποτελεσματικό και λειτουργικό στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα προσωπικά: Μετά τις δηλώσεις του βουλευτή της κυβέρνησης Ιορδάνη Τζαμτζή ότι οι βουλευτές πένονται με τα 6 χιλιάρικα που παίρνουν μηνιαίως και αναγκάζονται να ξερένουν τα σκατά τους και να τα τρώνε, αγαπητοί της Αντιπολίτευσης, εξαγοράστε τους!
Πληρώστε τους για να ρίξουν την Κυβέρνηση. 
Κάντε κάνα έρανο μεταξύ σας και στον κόσμο (θα δώσω κι εγώ), ώστε να μαζέψετε κάποιο αξιοπρεπή ποσό και προτείνετε το σε 5-6 βουλευτές. Έχει ξανασυμβεί σε αυτό το χώρο που δίνετε τις μάχες σας, κάμποσες φορές.

Και τώρα πιστέψτε με θα πιάσει, περισσότερο από ποτέ, διότι θα βρείτε τους συναδέλφους σας σε μεγάλη ανάγκη. Κοψοχρονιά θα τους πάρετε.

Ευχαριστώ.

2 σχόλια: