Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Χρυσή Ευκαιρία!



Είσαι άνεργη για καιρό, ξενηστικωμένη και κινδυνεύεις να βρεθείς στο παγκάκι γιατί η Τράπεζα ή η Εφορία θα σου κατάσχει το δυάρι που έχεις στην κατοχή σου;
Μην ανησυχείς! Ένας φιλεύσπλαχνος και ευγενικός ξενοδόχος σε σκέφτηκε:
Θα σε ταΐζει και θα σε κομίζει στο ξενοδοχείο του και εσύ θα του δουλεύεις.
Μισθό δε θα παίρνεις, μην είσαι και αχάριστη! Θα τρως και θα κοιμάσαι τζάμπα.
Στ’ αλήθεια έχεις σκεφτεί τίποτα πιο θαυμαστό από αυτό;

Κορίτσια, τρεχάτε να πάρετε τηλέφωνο! Ο καλός κύριος μπορεί αν είναι ευχαριστημένος από την αφοσίωσή σας, να σας διαθέτει και κάνα χαρτζιλίκι για αποσμητικά ή σερβιέτες. (Για να μην αφήνετε και μπόχα στα δωμάτια που θα καθαρίζετε).

Επίσης κορίτσια, αν είστε εμφανίσιμες και τυχερές, μπορεί να γνωρίσετε κανένα γεροπαραλυμένο πελάτη σαν το Στρος Καν και να κάνετε την τύχη σας.

Την είδηση τη βρήκα εδώ

6 σχόλια:

  1. Φτου στα μούτρα τους! Πολύ ξεφτίλα χώρα είμαστε εντέλει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλοί θα κάνουν την τύχη τους και σήμερα. Όπως στην Κατοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λιγο θαμας ζητανε να τους πληρωνουμε για να δουλεψουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πού να διαβάσεις το σχόλιο του Τζήμερου επί του θέματος:

    " Το ότι έφτασε αυτή η αγγελία να γραφτεί έτσι όπως γράφτηκε δείχνει ότι τα σκουπίδια που κρύβαμε κάτω απ΄το χαλί παράγιναν πολλά για να μη φαίνονται. Ο συγκεκριμένος ξενοδόχος προφανώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει τίποτε περισσότερο από τροφή και στέγη. Δεν μπορεί να πληρώσει μισθούς, δώρα, εργοδοτικές εισφορές, φόρο μισθωτών υπηρεσιών όταν δεν ξέρει αν θα νοικιάσει τα δωμάτια ή θα τα κοιτάει κλειστά. Αν υπάρχει κάποιος πεινασμένος και άστεγος ο οποίος δέχεται να εργαστεί με αντάλλαγμα φαγητό και ύπνο, γιατί το κράτος πρέπει να εμποδίσει την συμφωνία αυτών των δύο; Αν τους εμποδίσει, ο ένας θα συνεχίσει να είναι πεινασμένος και άστεγος και ο άλλος δεν θα έχει ένα χέρι βοήθειας στα ενοικιαζόμενα και θα το κλείσει το μαγαζί. Είναι καλύτερο αυτό για την οικονομία; Είναι πιο ανθρωπιστικό; "

    - See more at: http://arouraios.gr/2013/11/o-tzimeros-epikrotei-tin-ergasia-me-antallagma-fagito-kai-stegi/#sthash.lGTSU3Xv.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Τζήμερε, υπό το πρίσμα αυτό συμφωνώ απολύτως. Δηλαδή γιατί να αρνηθεί να σας δολοφονήσει εσάς προσωπικά, κάποιος επί πληρωμή; Ο εντολέας (ο οποίος για δικούς του λόγους δεν μπορεί να το πράξει), μεταβιβάζει την εντολή εκτέλεσης σε έναν τρίτο έναντι αμοιβής. Γιατί να αρνηθεί ο πεινασμένος/άνεργος κλπ συμπολίτης μας, αυτήν την προσφορά εργασίας; Για ανθρωπιστικούς λόγους επιβάλλεται να δεχτεί.

      Διαγραφή