Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Beny Hill - Εκτελούνται εντολές show.


Και τι δεν είπε το στόμα του στο βαρυσήμαντο διάγγελμα που ανέγνωσε σχετικά με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και το ξεπάστρεμα των δημοσίων υπαλλήλων, των «διαρθρωτικών αλλαγών όπως αποκάλεσε τα μέτρα, που δεν μας επιβάλλονται από τα έξω, αλλά είναι εσωτερική- υπαρξιακή(!) ανάγκη της χώρας και πρέπει να προωθηθούν με όσο γίνεται ταχύτερο και εντονότερο τρόπο».
Τι για τα παιδιά μας είπε ότι το κάνει, για τις νέες γενιές για να τους δώσει το αίσθημα ασφάλειας(!!!!) που είχαν οι προηγούμενοι, για να νιώσει ο Έλληνας πολίτης υπερήφανος ξανά, γιατί η πληγωμένη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση του ελληνικού λαού λειτουργεί αντιπαραγωγικά!!!!!!

Εκτόξευε κάτι βαρύγδουπες εκφράσεις: «θα κάνουμε τη μεγάλη αναδιάταξη του προσωπικού, αναδιάρθρωση, επανακατάρτιση προσωπικού, εργαζόμενοι που βρίσκονται πολύ κοντά στα όρια συνταξιοδότησης θα βρούμε έναν τρόπο να διανύσουν επωφελώς(!!!) για την κοινωνία αυτό το διάστημα, ...ανάλογα με το προφίλ (!;;) του κάθε εργαζόμενου...»
Θα δημιουργήσουν την έννοια του κρατικού υπαλλήλου (τι διάολο επί Στάλιν βρισκόμαστε;) που θα τον πηγαίνουν πέρα- δώθε ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε υπηρεσίας.
«Αναγκαζόμαστε να δανειστούμε πολύ μεγάλα ποσά από τους εταίρους μας και άρα πρέπει να συμφωνούμε μαζί τους...Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι είμαστε σε πόλεμο, σ’ έναν ιδιότυπο πόλεμο, οικονομικό- νομισματικό πόλεμο και είμαστε υποχρεωμένοι να πολεμήσουμε μήπως καταφέρουμε και κερδίσουμε κάτι, αλλιώς άμα χάσουμε τον πόλεμο, θα εξαφανιστούμε από προσώπου γης.»

Ένα καντάρι παχιές λέξεις για να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα το παλούκι εξ Τρόικας.
Δεν είμαστε σε πόλεμο, σε οικονομική κατοχή βρισκόμαστε, χοντρομπαλά! 
Από την 8η Μαΐου του 2010. Από τότε που ψήφισε η κυβέρνησή σου τη δανειακή σύμβαση με την Τρόικα. Από τότε που φέρατε τις ξένες δυνάμεις να κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα. Όλον αυτόν τον καιρό κραυγάζουμε ότι είμαστε υπό Κατοχή. 
Κι εσείς είστε Κυβέρνηση δωσίλογων. Που εκτελείτε τις εντολές των δυνάμεων κατοχής. Τελεία και παύλα.

Υ.Γ. Όλα αυτά τα ανακοίνωσε χωρίς ίχνος συστολής, μετάνοιας, «βαριάς καρδιάς». Αντιθέτως απήγγειλε με τη γνωστή του αλαζονεία και τη γλωσσοπλαστική δεινότητα ενός δικηγόρου που παρουσιάζει την πουτάνα, καλόγρια.

3 σχόλια:

  1. Ν' αγιάσει το στόμα σου!!!
    Εδώ και δύο σχεδόν χρόνια ακούμε τον κάθε χοντρόπετσο κρατικοδίαιτο πολιτικό (δημόσιο υπάλληλο για να μη ξεχνιόμαστε) να εκτοξεύει ύβρεις εναντίον της κοινωνίας. Την μια οι κακοί γιατροί, την άλλοι οι κλέφτες φαρμακοποιοί, την επόμενη οι χαραμοφάηδες δημόσιοι υπάλληλοι, ύστερα οι ταξιτζήδες, οι φορτηγατζήδες, οι ξενοδοχουπάλληλοι, οι κουλουρτζήδες της Ομόνοιας, οι σαλεπιτζήδες. Αυτά τα δύο δεξιά κόμματα εξουσίας (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) με συνηγόρους το κόμμα (πορδοβούλωμα) της Μητσοτάκη και το κόμμα (είμαστε μελανοχίτωνες) του Καρατζαφύρερ, έχουν κηρύξει ανοικτό πόλεμο με την ελληνική κοινωνία ... για το καλό της κοινωνίας.
    Φτάνει πια με τις μούντζες. Αρκετά με τα γιαουρτώματα. Εφτασε ο καιρός για οργανωμένη αντεπίθεση του λαού.
    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπουτσής: Προβοκάτορας ο Μίκης Θεοδωράκης

    Κατά του Μίκη Θεοδωράκη καταφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, τονίζοντας πως «οι προβλέψεις του την προηγουμένη των επεισοδίων για “ματοκύλισμα της Αθήνας από τους πραιτοριανούς του Παπουτσή”, σε άλλες εποχές θα μπορούσαν να θεωρηθούν προβοκάτσια».

    Αντιπαράθεση, ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Χρήστου Παπουτσή με αφορμή ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά στην πορεία της υπόθεσης εντοπισμού των ενόχων του τραυματισμού του δημοσιογράφου Μανώλη Κυπραίου.

    «Έχετε εξελιχθεί στην πιο αντιδημοκρατική κυβέρνηση από την μεταπολίτευση και μετά. Μεμονωμένο περιστατικό ο Κυπραίος, ο Γιάννης Καύκας, γιατί κάποιος αστυνομικός τον χτύπησε με την πίσω λαβή του γκλομπ. Η Άννα Τριανταφύλλου, 31 ετών, που βρέθηκε στο Ζάππειο και την κλώτσησε άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ από μοτοσυκλέτα κινούμενη με 80 χλμ. την ώρα - και βρίσκεται με λάμες και βίδες στο πόδι της. Αν είχατε τη στοιχειώδη ευθιξία, απέναντι σ’ αυτό το πογκρόμ της βίας απέναντι στους ανυπεράσπιστους δημοκρατικούς πολίτες, δεν θα περιμένατε τις ΕΔΕ: Θα είχατε προχωρήσει στην απομάκρυνση της φυσικής ηγεσίας, γιατί κάποιος έχει ευθύνη για τα όσα συνέβησαν. Δεν το κάνατε όμως, γιατί όλα όσα συνέβησαν, είναι πρόκριμα για τα όσα θα συμβούν στη συνέχεια», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

    Ο κ. Παπουτσής τόνισε, πως μία μέρα πριν απ’ τα επεισόδια της 15ης Ιουνίου, «πριν από οποιοδήποτε επεισόδιο, όταν οι αστυνομικοί φωτογραφίζονταν με τα παιδιά και τα λουλούδια, ο Μίκης Θεοδωράκης, σε δηλώσεις του στην «Αυγή», μιλούσε για τους «πραίτωρες του Παπουτσή που θα ματοκυλήσουν την Αθήνα», χωρίς κανείς να αντιδράσει. Πού το ήξερε ο κος Θεοδωράκης; Αυτό σε άλλες εποχές, θα είχε καταγγελθεί ως προβοκάτσια», ανέφερε ο υπουργός.

    - «Ο Μίκης Θεοδωράκης προβοκάτορας;», παρενέβη ο Αλέξης Τσίπρας.

    - «Γιατί; Είναι στο απυρόβλητο ο κος Θεοδωράκης; Ποιος είναι ο κος Μίκης Θεοδωράκης που μιλά έτσι για υπουργό της κυβέρνησης;», απάντησε ο Χρ. Παπουτσής.
    Α (σχόλιο από την "Ε")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε,
    ως προς το πρώτο σχόλιο, μάλλον στο Λοβέρδο θα αναφέρεσαι (στην από πάνω ανάρτηση), που όπως φαίνεται πλησιάζει όλο και περισσότερο το ποιόν του Πάγκαλου.
    Πρέπει να τους απαντήσουμε όπως τους αξίζει, τέρμα το σαβουάρ βιβρ.
    Καθάρματα, φάγανε μέχρι και από το χαρτί για τα σχολικά βιβλία.
    Ποτέ η πολιτική ζωή αυτού του τόπου δεν είχε πιάσει τόσο πάτο. (Και απόπατο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή