Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Θέμα: «Κατάθεση προτάσεων»


Ο Βενιζέλος βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Από τα 2,6 δις που προσδοκούσε ότι θα εισπράξει από τα τέλη ακινήτων, ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να μαζέψει το ένα (κι αυτό μακρύ μεγέθους). Τα αφεντικά του έχουν τσαντιστεί και απειλούν να τον βάλουν τιμωρία.
Από το άγχος του έχει βγάλει μπιμπίκια, έπαθε νευρική φαγούρα και πήρε 18 κιλά μόνο μέσα  στην τελευταία βδομάδα.
Συμμεριζόμενη την αγωνία του για την εφεύρεση νέων μέτρων (γιατί τα προηγούμενα πάλιωσαν, είναι της προηγούμενης βδομάδας), τον προβληματισμό του στην ανακάλυψη νέων μορφών φορολόγησης των πολιτών, εγώ προσωπικά έχω να θέσω υπόψην του κυρίου Υπουργού Οικονομικών, τις εξής προτάσεις:

Να εξαγγείλει έκτακτη (για τα επόμενα 32 χρόνια), φορολόγηση:
α) Στο οξυγόνο που αναπνέει ο κάθε πολίτης. Θα αφορά όλους τους πολίτες μικρούς – μεγάλους κι όχι μόνο όσους κάνουν φορολογική δήλωση, γιατί όλοι καταναλώνουν οξυγόνο. Το μέτρο θα υπολογιστεί δίκαια και αναλογικά με ειδικό αλγόριθμο, ώστε να βρεθεί με ακρίβεια το ύψος του ποσού, ανάλογα με τα κυβικά οξυγόνου που καταναλώνει καθείς.
β) Στο κατούρημα, ψιλό και χοντρό. Διότι συν τοις άλλοις μολύνει και το περιβάλλον. (Μωρά και γέροι που πάσχουν από ακράτεια, θα φορολογηθούν διπλά).
γ) Στην κατοχή σκύλου, γάτη, καναρινιού και λοιπών κατοικιδίων γιατί η κατοχή και συντήρηση σκύλου στις μέρες μας αποτελεί τεκμήριο διαβίωσης. Όποιος έχει κατοικίδιο και δεν το έχει σφάξει για να το φάει, θα φορολογηθεί αναλόγως. (Θα προσμετρηθεί το μέγεθος και ο βαθμός παλαιότητας του ζώου).
δ) Στο γ...σι, γιατί το σεξ εκτός των άλλων μειώνει την αποδοτικότητα στην εργασία, την άλλη μέρα σούρνεσαι στη δουλειά, νυστάζεις κλπ  Θα υπάρχει κι εδώ ξεχωριστή κλίμακα φορολόγησης ανάλογα με το είδος της σεξουαλικής πράξης.
και τέλος, ένα μέτρο που θα στενοχωρήσει προσωπικά τον Υπουργό, αλλά είναι αναγκαίο για τη σωτηρία της πατρίδας, μια θυσία που επιβάλλεται από τις δραματικές περιστάσεις των καιρών:
ε) Φορολόγηση στη φλυαρία. Ειδικός λεξομετρητής* θα μπει στο στόμα κάθε φορολογουμένου πολίτη έτσι ώστε να καταγράφεται ο αριθμός λέξεων που εκστομίζει ημερησίως. Είναι ένα πολύ δίκαιο και έξυπνο μέτρο το οποίο θα μπορέσει να κάνει κάποιους που μιλάνε συνέχεια γύρω μας, να βγάλουν το σκασμό.
Γλωσσούδες, κουτσομπόληδες και πολυλογάδες, τη βάψατε!!! Πληρώστε ή βουλώστε το!

*Κατασκευής SIEMENS

3 σχόλια:

  1. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ:

    Η Βίσση πρόσφατα δήλωσε ότι με εσάς ξεπέρασε τον Νταλάρα.Πιστεύετε ότι και εμείς με εσάς μπορούμε να ξεπεράσουμε τον ΓΑΠ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου δεν ξέρω ειλικρινά γιατί απευθύνεις αυτό το ερώτημα σε μένα.
    Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω αν θα πάμε καν να δοκιμάσουμε τις ικανότητες του Αντώνη, μετά την οικτρή δοκιμή Γιώργου.
    Πιο πολλές πιθανότητες έχουμε ως χώρα να μας πάρουν και οι δυο ταυτοχρόνως.
    Επίσης αν αποτύχει και αυτό το εγχείρημα, υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο του ...Καρβέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή