Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλουν να εξοντώσουν τον ελληνικό λαό!


Κόβουν από τη ΔΕΗ τη δυνατότητα να εισπράξει με δόσεις το χαράτσι!

«Υπό την απειλή διακοπής της ηλεκτροδότησης θα βρεθούν, σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ, το επόμενο διάστημα περίπου 300.000 άτομα με αναπηρίες, χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι και πολύτεκνοι, οι οποίοι λόγω αδυναμίας αποπληρώνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ σε δόσεις».

Δεν υπάρχει αμφιβολία πλέον. Οι κυβερνώντες και οι ξένοι εντολοδόχοι τους αντιμετωπίζουν τον ελληνικό λαό ως κατακτητές και θέλουν να τον εξοντώσουν, να τον αποδεκατίσουν. Μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Κι αυτό γιατί όλοι οι συνάνθρωποί μας που δεν μπορούν να πληρώσουν τον κανονικό λογαριασμό ρεύματος του διμήνου και τον πληρώνουν σε δόσεις, θα πρέπει να πληρώσουν ολόκληρο το λογαριασμό της ΔΕΗ που έχει μέσα το χαράτσι ακινήτου και ανεβαίνει στο Θεό, αλλιώς η ΔΕΗ κατ’ εντολήν του Υπουργείου, θα πρέπει να τους κόψει το ρεύμα! (διαφορετικά οι υπάλληλοι θα διώκονται ποινικά και πειθαρχικά).
Πού να τα βρουν τα λεφτά ρε αλήτες;;
Και να θέλουν να μην παρανομήσουν και να θέλουν να σας πληρώσουν το οθωμανικό χαράτσι για το σπιτάκι που διαθέτουν, μπορούν;;;

Σημειωτέων ότι στον πληθυσμό αυτό των 300.000 αναξιοπαθούντων ατόμων θα προστεθούν και άλλες τόσες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι μετά τις νέες μειώσεις μισθών θα δουν τον εαυτό τους να μετατρέπεται σε νεόπτωχο, από τη μια μέρα στην άλλη και το μισθό τους να εξανεμίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εξόφληση των τρεχόντων λογαριασμών.

Μέσα σε 2 μήνες 300 ευρώ μείωση, ρε αλήτες;;;;;;;;
Μέχρι τώρα βοηθούσα τον αδερφό μου που είναι άνεργος εδώ και ένα χρόνο, να πληρώνει τη ΔΕΗ. Τώρα δε θα μπορώ να πληρώνω ούτε τη δική μου.
Κακό ψόφο να ‘χεται. Δωσίλογοι και τουρκοπροσκυνημένοι.

1 σχόλιο:

  1. ΑΚΟΥΩ,ΝΟΙΩΘΩ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΣΟΥ.
    Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΙΑ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΟΙ ΝΟΜΟΙ,ΕΙΝΑΙ ..ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.
    Η ΒΙΑ,ΛΟΓΟΥ,ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ,ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ,ΕΠΙΘΕΣΗΣ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΕ.
    Η ΛΟΓΙΚΗ,ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ,Ο ΓΑΠΑΣ ΠΡΩΤΟΣ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ,ΕΙΧΕ 59 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΕΙΞΕ ΕΝΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή