Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Κομμουνιστική προπαγάνδα


Αυτό που κρατάς στο χέρι σου κάνει 90 λεπτά, όχι 60!!!!!!
Ο Πρόεδρος της Βουλής, οι Έλληνες βουλευτές, οι υπάλληλοι της Βουλής και  οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι, είναι έξαλλοι με την κίνηση της Λιάνας Κανέλη να φέρει στη Βουλή μια φρατζόλα ψωμί και ένα μπουκάλι γάλα και να ζητήσει να κατατεθούν στα πρακτικά ως εμπράγματη απόδειξη της ακρίβειας και των δυσκολιών διαβίωσης που αντιμετωπίζει μιας τετραμελής οικογένεια στην Ελλάδα του Μνημονίου.

Όλοι οι παραπάνω είναι οργισμένοι και βαθύτατα προσβεβλημένοι γιατί η βουλευτής βεβήλωσε τον ιερό χώρο του κοινοβουλίου με τη θέα της γκουμούτσας του ψωμιού και του μπουκαλιού με το γάλα, το οποίο παρεμπιπτόντως μύριζε και ξινίλα γιατί είχε λήξει.


Ο Θόδωρος Πάγκαλος πήρε το λόγο και κατήγγειλε πως αυτό είναι κομμουνιστική προπαγάνδα και πως αποκλείεται μια 4μελής οικογένεια να τη βγάζει ολόκληρη τη μέρα με μια φρατζόλα ψωμί, τόσο τρώει αυτός στην καθισιά του.


Ο Ανδρέας Λοβέρδος ως Υπουργός Υγείας κατακεραύνωσε την κυρία Κανέλη ότι προπαγανδίζει ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες στους πολίτες, γιατί ο συνδυασμός άμυλου με πρωτεΐνες ταυτοχρόνως αντενδεικνύεται διατροφικά και οι Έλληνες θα έπρεπε να τα λαμβάνουν εναλλάξ, τη μια μέρα το γάλα και την άλλη το ψωμί, «όχι όπως τα υπολογίσατε εσείς κυρία Κανέλη, στέλνοντας εγκληματικό μήνυμα στον ελληνικό λαό για την υγεία του». Και κατέληξε λέγοντας πως «αν από εδώ κι στο εξής οι Έλληνες, μικροί και μεγάλοι χοντρύνουν, τουμπανιάσουν και γίνουν σαν αγελάδες, υπόλογο θα είναι το ΚΚΕ». 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κυρία Μπακογιάννη αποχώρησε
φανερά ενοχλημένη με την κίνηση της συναδέλφου της να μετατρέψει το Κοινοβούλιο σε «τσαντίρι» όπως είπε χαρακτηριστικά, απορώντας για το αν υπάρχουν άνθρωποι στις μέρες μας που τρώνε ακόμα ψωμί, τη στιγμή που υπάρχει το οχτάσπορο, τα κρουασάν και το παντεσπάνι.


Ο μόνος από τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα που επικρότησε την κατάθεση των φαγώσιμων ήταν ο Καρατζαφέρης ο οποίος έλπιζε πως με τόσα ψίχουλα που είχαν πέσει στη μοκέτα, όλο και κάποιο περιστέρι από τα τόσα του προαυλίου θα τρύπωνε στην αίθουσα, έχοντας έτσι πολλές πιθανότητες να του ξανακάτσει στην κεφάλα.

3 σχόλια:

  1. Ξέρεις από πότε έχουνε να δούνε ψωμί, κοπελιά;
    Από τότε που ψωμο-λυσσούσανε στα χωριά τους.
    Τώρα γνωρίζουν μόνο από μπαγκέτα και τσιαπάτας.
    Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή