Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Οδηγώντας με τη Φεράρι στους άθλιους δρόμους της Σομαλίας.



Ο Γρηγόρης Ψαριανός σε συνέντευξη του στον Σταύρο Παπαντωνίου, και στην ερώτηση αν στη ΔΗΜ.ΑΡ. υπάρχει αναστάτωση, με πολλούς βουλευτές να δηλώνουν άρνηση να ψηφίσουν τα νέα μέτρα, απαντά:

«Στη ΔΗΜ.ΑΡ. δεν υπάρχει καμία αναστάτωση. Υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός και εκδηλώνεται και ένα είδος γκρίνιας από κάποια στελέχη, τέσσερα-πέντε πρέπει να είναι, που εξαρχής διαφωνούσαν με τη συμμετοχή στην κυβέρνηση και που ήθελαν να είμαστε «στα κεραμίδια» μαζί με κάτι... καμένους, κάτι βλαμμένους, κάτι βαρεμένους.
Αφρικανική Σομαλία. Συσίτιο
Ευρωπαϊκή Σομαλία. Συσίτιο

Η συντριπτικότατη πλειοψηφία των στελεχών, όπως και οι ψηφοφόροι μας, στις δεύτερες εκλογές ειδικά, ήθελαν και θέλουν να δώσουμε τη μάχη για να μη χρεοκοπήσει η χώρα, αλλά να γίνει μια πραγματική ευρωπαϊκή δημοκρατία και όχι μια ευρωπαϊκή Σομαλία, όπως ήταν έως τώρα.»

Γρηγόρη,
Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά απέχουμε πολύ από το να είμαστε Σομαλία τούτα τα χρόνια. Στους δρόμους του Μογκαντίσου κυκλοφορούν λιγότεροι μαύροι, οι οποίοι κάθε τρεις και λίγο σου χώνουν στη μούρη σι-ντι, ρολόγια, κοτσιδάκια και άλλα σκατολοΐδια για να αγοράσεις, από ότι στην Αθήνα.
Επίσης στη χώρα αυτή της Μαύρης Ηπείρου δε θα συναντήσεις βουλευτή να οδηγεί Φεράρι. Οι αξιωματούχοι εκεί είναι ή περισσότερο σεμνοί ή περισσότερο φτωχοί.

Επίσης, διακρίνω σε όλους εσάς που αναλάβατε θέσεις σε τούτη τη χώρα μία μανιώδη τάση σας, να την αλλάξετε. Άλλος να την κάνει Βουλγαρία, Ινδία, Κροατία ή Δανία. Οσάν να έχετε παντρευτεί ένα ξέκωλο και θέλετε να το μεταμορφώσετε σε κυρία ή το αντίστροφο: πήρατε μια κυρία και την κάνατε πουτάνα.
Το ενδεχόμενο να παρατήσετε αυτή τη χώρα στην ησυχία της αφού δε σας κάνουν τα μούτρα της, το έχετε σκεφτεί;
Ευχαριστώ
Μια βλαμμένη ή βαρεμένη

2 σχόλια:

  1. Καλά, ο βλαμμένος είναι αυτός, δεν το συζητώ! Οδηγεί και Φεράρι; Ήμαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α,καλά!!!
      Εσύ δεν έχεις πάρει είδηση, αυτήν την πόζα:
      http://4.bp.blogspot.com/-A_Dm2gDaHpw/TyCt17jqKAI/AAAAAAAALfA/IjlTLPoH0N4/s1600/psarianos733916re8.jpg

      (Ξεράστε ελεύθερα)

      Διαγραφή