Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Όταν εσύ κοιμόσουν...

οι συνάδελφοί σου που ήταν ξυπνητοί έδιναν την χαριστική βολή στον ελληνικό λαό, αυτήν τη χαριστική βολή που ένας Γερμανός στρατιώτης κάποτε, δεν έδωσε στον πατέρα μου.

Οι γωστοί γραφικοί Έλληνες πολίτες βρίσκονταν και διαδήλωναν σε μια απεργία- φιάσκο και οι υπόλοιποι δούλευαν, έπιναν τον καφέ τους, έκαναν τα ψώνια τους ή απαυτώνωνταν όπως κάθε συνηθισμένη μέρα.

Η Αλέκα Παπαρήγα καλούσε το λαό να προχωρήσει σε συστηματική και καλά οργανωμένη απειθαρχία και ανυπακοή όχι μόνο στις αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά και γενικότερα στο σύστημα, χωρίς άλλες επεξηγήσεις.

Η Χρυσή Αυγή δεν έδερνε κανένα από τα καθάρματα που βρωμίζουν τον ιερό χώρο του κοινοβουλίου αλλά τασσόταν κατά της φορολόγησης των εφοπλιστών προτείνοντας διά στόματος Γ. Γερμενή να τούς δοθούν επιπλέον κίνητρα και επιχορήγηση, για να προσλάβουν Έλληνες ναυτικούς που ψωμολυσσάνε.   

Κι ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα αφήσει τους κυβερνώντες να καταστρέψουν ό,τι έχει απομείνει. Θα τους αναγκάσει να προσφύγουν πολύ σύντομα στη λαϊκή ετυμηγορία. Με τις εκλογές θα σώσει το λαό από τη νέα τυραννία. 
Στο μεταξύ θα συνδιαλέγεται και θα παρευρίσκεται στον ίδιο χώρο με τους τυράννους, στο μάπετ σόου του Κοινοβουλιου. Μέχρι να σας αναγκάσει να το εγκαταλείψετε με αδιευκρίνιστες μυστικές μεθόδους, εσύ μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. 

Όταν εσύ κοιμόσουν, οι πλιατσικολόγοι κατέγραφαν τα τιμαλφή και τα μπακίρια που είχαν απομείνει στη χώρα,  για να τ' αρπάξουν κατά το τελευταίο γιουρούσι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου