Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Χωρίς σχόλια



Διαρρήκτες εισέβαλαν χτες το βράδυ στον παιδικό σταθμό της Βόνιτσας και αφαίρεσαν αποκλειστικά τρόφιμα από την κουζίνα του παιδικού σταθμού (μαρμελάδες, μερεντες, μακαρόνια κ.τ.λ.) καθώς και μία σακούλα με κατεψυγμένα ψάρια.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως οι διαρρήκτες δεν πείραξαν καθόλου τους υπολογιστές μεγάλης αξίας που βρίσκονται στο εσωτερικό του παιδικού σταθμού, ούτε τίποτε άλλο από τον εξοπλισμό του.



Στα Χανιά σήμερα συνελήφθη ο δράστης της κλοπής της προτομής του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, του πιλότου του αεροσκάφους που έριξαν οι Τούρκοι το 2006 στα ανοιχτά της Καρπάθου και ήταν τοποθετημένη στην οδό Ακρωτηρίου.

Ο δράστης ήταν ένας 18χρονος που επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα ως αίτιο για την κλοπή. Όπως αποκάλυψε ο νεαρός, πρόθεσή του ήταν να πουλήσει την προτομή σε τοπικές μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων.


 Πάρτι έδωσε το βράδυ του Σαββάτου ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος, στην Ελληνοαμερικάνικη Ενωση, στη οδό Μασσαλίας, για την ονομαστική του γιορτή.


Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κυρία Αννα Διαμαντοπούλου που παρευρισκοταν σάρωσε τις εντυπώσεις χορεύοντας υπό τους ήχους του ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης χόρεψε κι αυτός με τη σειρά του, υπό τους ήχους του γνωστού ρεμπέτικου «Αντιλαλούνε οι φυλακές».

Στη συνέχεια ο εορτάζων Ανδρέας Παπαδόπουλος ζήτησε παραγγελία από την ορχήστρα ένα τσιφτετέλι και το χόρεψε με την Ολγα Τρέμη, ενώ όλοι χειροκρότησαν.

3 σχόλια:

  1. Το παρτυ των βρυκολακων!Μπρρρρ!!! ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. {Ο Φώτης Κουβέλης χόρεψε κι αυτός με τη σειρά του υπό τους ήχους του γνωστού ρεμπέτικου «Αντιλαλούνε οι φυλακές»}.
    Για να πιάνει το feeling.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για πολλές φάπες...


    Έχω ανάρτηση: "ΑΛΕΞΗ, ΣΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ..."

    http://pistos-petra.blogspot.gr/

    Τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή