Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Σε ήπιους και χαμηλούς τόνους



Ο Σταθάκης για μια ακόμα φορά εκφράζει την αντίθεσή του με τις δυναμικές φωνές που ακούγονται στη χάση και στη φέξη στο κόμμα του.
Στην πραγματικότητα «αδειάζει» (μαζί με τον άλλο καραγκιόζη το Μητρόπουλο), τον Παναγούλη και τον Διαμαντόπουλο, τους συναδέλφους του που έκαναν σκληρές δηλώσεις με αφορμή την επίσκεψη Σόιμπλε και τις απολύσεις, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τις δηλώσεις τους «εμφυλιοπολεμικές».

«Δεν θα έλεγα τίποτα από τέτοιες εκφράσεις. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και διαφωνώ να ανεβαίνουν οι τόνοι. Δεν νομίζω ότι το εμφυλιοπολεμικό κλίμα είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή». ΕΘΝΟΣ

Δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από εσένα, κάλπικο υποκείμενο. Που η μόνη σου έννοια είναι η προσωπική σου ανέλιξη και κατάκτηση της εξουσίας με κάθε μέσο.

Θα ήθελα απλώς να σου υπενθυμίσω στην περίπτωση που σου διαφεύγει πως η πατρίδα μας κατεδαφίζεται για να πουληθεί ως υλικά οικοδομών και οι συνάνθρωποί μας λουμπενοποιούνται.
Όποιος πιστεύει πως η καταστροφή της χώρας που έχει συντελεστεί τόσο γρήγορα, θα ανατραπεί χωρίς αίμα, είναι μεγάλος μαλάκας.
Και δεν έχει ιδέα από Ιστορία.

Κάτσε μαζί με τους φίλους σου τα λαμόγια της ντόπιας πολιτικής σκηνής, τα κοράκια της οικονομικής ολιγαρχίας, τους ρουφιάνους της δημοσιογραφίας και τα ξένα υψηλά προσώπατα να κάνετε συζήτηση με τους κανόνες του σαβουάρ βιβρ του Ζαμπούνη, υπό τον ήχο του πιάνου.

Όσο εσύ μαζί με τους υψηλούς φίλους σου κάνεις πολιτισμένο διάλογο στα παρσκήνια, όσο εσύ με τους υψηλούς φίλους σου από όλες τις πλευρές ροκανίζετε το χρόνο, κάποιοι πουλάνε την πατρίδα μου.
Κάποιοι πουλάνε την πατρίδα μου!!!!!!!

Και η λύπη μου για το έγκλημα αυτό, με σκοτώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου