Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Βρέθηκαν τα ισοδύναμα μέτρα!

Αντιγράφω από την ειδησιογραφία της ημέρας 2 ειδήσεις που σχετίζονται μεταξύ τους με ένα διεστραμμένο τρόπο:

Βόλος: Πήγε με μαχαίρι στο γραφείο του Δημάρχου

Ο νεαρός άντρας, με το μαχαίρι στο χέρι, μπήκε σήμερα νωρίς το πρωί στο Δημαρχείο του Βόλου, φτάνοντας στην γραμματεία του Δημάρχου, Πάνου Σκοτινιώτη.Σύμφωνα με το e-volos, ο νεαρός δεν μίλησε, ούτε και απείλησε καμία από τις κοπέλες του γραφείου.
Έμεινε για λίγο και έφυγε, χωρίς να προκαλέσει την παραμικρή ζημιά.
Αμέσως ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η οποία έφτασε στο σημείο όταν ο άντρας είχε ήδη φύγει.
Σύμφωνα με τους εργαζόμενους στο Δημαρχείο, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε περάσει από το Δημαρχείο και την προηγούμενη εβδομάδα ζητώντας δουλειά.

Πρώτη μέρα φανάρια χωρίς μετανάστες!

Μια ασυνήθιστη εικόνα αντικρίζουν οι οδηγοί που κυκλοφορούν από το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας, καθώς δεν συναντούν τις συνήθεις «ορδές» μεταναστών στα φανάρια, που προσφέρουν λουλούδια ή «ορμάνε» να πλύνουν τα τζάμια...
Η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς», η οποία πλέον καθιερώνεται σε καθημερινή βάση, όπως ανακοίνωσε και ο Νίκος Δένδιας, είχε ήδη τα πρώτα ορατά αποτελέσματα, καθώς έγιναν πάνω από 7.000 προσαγωγές και 1.500 συλλήψεις, ενώ ξεκίνησε ήδη η επαναπροώθηση των αλλοδαπών εκείνων, που δεν είχαν νόμιμα χαρτιά.

Επιτέλους! μια προοπτική ανακούφισης, μια αισιόδοξη νότα ελπίδας για τους χιλιάδες απεγνωσμένους συμπολίτες μας, που ζουν μέσα στην κακομοιριά και την μακρόχρονη ανεργία.
Άνοιξαν θέσεις εργασίας! "Απελευθερώθηκε" το επάγγελμα του καθαριστή τζαμιών.
Τα φανάρια επιτέλους περνούν σε ελληνικά χέρια. 
Αυτή η κυβέρνηση που την είχαμε κακολογίσει αρχικά, (με τη χρήσιμη συμβολή των παλικαριών της Χρυσής Αυγής), φροντίζει για την ανακούφιση του χειμαζόμενου λαού.
Εξασφάλισε τα ισοδύναμα μέτρα!
Τρεχάτε στα φανάρια αδέρφια!
Άνοιξε ο δρόμος για μεγάλες επαγγελματικές ευκαιρίες...

1 σχόλιο:

  1. Οικτίρομε τους παράνομους μετανάστες, αυτούς τους μαυριδερούς παρίες που εμείς οι γαλλομαθείς λέμε με κομψότητα “sans-papiers” γιατί έχομε κι ευαισθησίες και δε μας πάει να τους πούμε λαθρομετανάστες, επειδή δεν υπάρχουνε –λέμε- άνθρωποι λαθραίοι. Μόνο λαθραίες πολιτικές υπάρχουνε σαν αυτή που υπαγορεύει η δεύτερη συνθήκη του Δουβλίνου. Που την τηρούνε, οι κυβερνήτες μας αυτή τη συνθήκη, με ευλαβική δουλικότητα, γνήσιοι απόγονοι του Χατζηαβάτη... Κι ίσως να είναι και η μόνη συνθήκη που τηρούνε κατά γράμμα!!!

    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή