Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Πειθαρχική έρευνα σε βάρος του ηρωικού εισαγγελέα



«Η πιο σκοτεινή ώρα της ημέρας είναι λίγο πριν ξημερώσει».

Αντιμέτωπος με πειθαρχική δίωξη επειδή σε επιστολή που ανήρτησε στο Διαδίκτυο μίλησε για «κυβέρνηση δωσίλογων που προσφέρει γη και ύδωρ στους δανειστές» βρίσκεται ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χανιών Ιωάννης Πενταγιώτης και μια ακόμη συνάδελφός του η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κεφαλληνίας Βικτωρία Μαρσιώνη, η οποία επικρότησε με σχόλιο της τα όσα αναφέρονταν στην επιστολή. 

Το περιεχόμενο και το ύφος της επιστολής του κ. Πενταγιώτη, η οποία γράφτηκε με αφορμή τις κινητοποιήσεις των δικαστών, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, ο οποίος όχι μόνο διέταξε πειθαρχικές έρευνες σε βάρος των δυο εισαγγελέων αλλά ζήτησε εγγράφως να ενημερωθεί από τη Βουλή αν θα κινηθεί σε βάρος τους σε περίπτωση που κρίνει πως τα όσα ανέφεραν οι δυο εισαγγελείς προσβάλλουν η περιυβρίζουν το Κοινοβούλιο! Οι έρευνες που διατάχθηκαν σε βάρος των δυο εισαγγελέων θα διενεργηθούν από τις εισαγγελείς Εφετών Πάτρας και Χανίων και οι ποινές που προβλέπονται είναι από απλή επίπληξη έως οριστική απόλυση από το δικαστικό σώμα. Πρώτο Θέμα

Ανήκουστα πράγματα, πρωτοφανή για την Ιστορία της χώρας!
Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θίχτηκε και διώκει πειθαρχικά τον Εισαγγελέα Χανίων Πενταγιώτη για την επιστολή- καταπέλτη που δημοσίευσε και την Εισαγγελέα Κεφαλληνίας που επικρότησε την επιστολή!
Δεν είμαστε καλά, η χώρα έχει καταρρεύσει πράγματι. Ο εισαγγελέας επί 2,5 χρόνια που παραβιάζεται το Σύνταγμα και διασύρεται η χώρα δεν έχει κουνήσει το δαχτυλάκι του να διατάξει καμιά έρευνα σε βάρος των ελεεινών υποκειμένων που χρεοκόπησαν  τη χώρα και καταλύουν συστηματικά το Σύνταγμα, ανθρώπων που θα έπρεπε να τους ασκήσει δίωξη ποινική ως κοινούς απατεώνες και κυνηγά τους συναδέλφους του που είπανε 5 αλήθειες από αυτές που λένε καθημερινά χιλιάδες πολίτες στη χώρα!

Παρεμβαίνει ο κύριος Εισαγγελέας εκ μέρους των «υβρισθέντων» ως δωσίλογων για να τους αποκαταστήσει, τη στιγμή που δεν τολμούν να το κάνουν οι ίδιοι οι «υβρισθέντες»!!!!
Τους είπε δωσίλογους, χαρακτηρισμό που τους αποδίδουν επωνύμως πλήθος ελλήνων πολιτών προφορικώς και γραπτώς εδώ και 2,5 χρόνια και ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ μέχρι τώρα δεν έκανε σε κανένα πολίτη μήνυση για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ, όπως θα έκανε οποιοσδήποτε απλώς πολίτης που κατηγορείται αδίκως και ψευδώς.
Και το κάνει ο εισαγγελέας για λογαριασμό τους!
Ντροπή στην ηγεσία της Δικαιοσύνης, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά πως η λειτουργία αυτή του πολιτεύματος έχει μετατραπεί σε Φιλιππινέζα της σάπιας πολιτικής εξουσίας.

Κύριε Τέντε αν επιθυμείτε πραγματικά να αποδώσετε δικαιοσύνη, εσείς που ζητάτε τη γνώμη της Βουλής για το εάν τα λόγια του Πενταγιώτη προσβάλλουν ή περιυβρίζουν το Κοινοβούλιο, διώξτε ποινικά και το λαό της Αθήνας που επί 2 χρόνια έξω από το κοινοβούλιο το αποκαλούσε «μπορντέλο».

Συγχαρητήρια στον Εισαγγελέα Χανίων, η χώρα χρειάζεται τούτη τη στιγμή καινούργιους Πολυζωίδηδες και Τερτσέτηδες. Να είναι σίγουρος ο Πενταγιώτης ότι ο λαός των Χανίων είναι μαζί του και τυχόν καταδίκη στο υπηρεσιακό του μητρώο θα είναι τιμή για κείνον γιατί υπηρέτησε την αντίσταση της μαύρης περιόδου 2009-201?

Σπάστε τον φαύλο κύκλο του φόβου και της σιωπής!
Το δωσίλογο καθεστώς βρίσκεται υπό το κράτος πανικού, και κάνει παιδαριώδη λάθη.
Ο Λαός είναι μαζί σας!
Αντίσταση κι αγώνας μέχρι την απελευθέρωση της πατρίδας απ’ τους ξένους κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους. 
Μέχρι την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της Εθνικής Κυριαρχίας.

Υ.Γ. Κύριε Τέντε. Ξεθάψτε και δικάστε κι αυτόν. 

5 σχόλια:

  1. ....διορίστηκε για πρώτη φορά στις 22 Μαρτίου 1973 από την Χούντα ως Πάρεδρος Πρωτοδικείου Αθηνών, ενώ λίγο προτού πέσουν οι συνταγματάρχες τον Ιούλιο του 1974 τον διόρισαν Πρωτοδίκη Σύρου.
    mina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον γιο του δωσίλογου της κατοχής τον κάναν υπηρεσιακό πρωθυπουργό για να βγάλει συνταγματικό το πρώτο μνημόνιο.
    mina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καλό με δαύτους είναι ότι έχουν ανοίξει πολλά μετωπα ταυτοχρόνως. (δημοσιογράφους, δημ. υπαλλήλους, αυτοδιοίκηση, δικαστές, νεκροθάφτες, κλπ) Οι δυνάμεις τους δεν επαρκούν. Ο κοινωνικός αυτοματισμός δε δουλεύει. Κι έτσι αναγκάζονται να καταφύγουν στις "εφεδρείες", (από το δικαστικό χώρο).
    Λάθος και πανικός. Οι μέρες τους είναι μετρημένες.
    ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΡΕ; ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ;;;;
    ΧΟΥΝΤΑ κανονικότατη.
    Σας πήρε είδηση και η γάτα μου.
    Όξω, ρεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που δεν είναι εφεδρείες καλή μου, ήταν και είναι το βαρύ πυροβολικό τους από τα μετόπισθεν για να τους καλύπτει στα γιούργια τους.Ο περίφημος νόμος περί ασυδοσίας υπουργών του συνταγματοφάγου βαγγέλα ζει και βασιλεύει μετά από 10 χρόνια και δε βρέθηκε ένας εισαγγελέας να τον παραπέμψει ως αντισυνταγματικό.Είναι όμως συνταγματικά τα μνημόνια.
      mina

      Διαγραφή
    2. Όπως και να 'χει οι μέρες τους είναι μετρημένες Μίνα. Το μαρτυρούν οι κινήσεις πανικού που κάνουν. Αυτό που με τρομάζει είναι πως και στην Κατοχή, τα πιο μεγάλα εγκλήματα οι κατοχικές δυνάμεις τα έκαναν λίγο πριν εγκαταλείψουν το ελ. έδαφος...
      (Εξου κι ο ποιητικός υπότιτλος...)

      Διαγραφή