Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Τι έμαθα ολόκληρη τη βδομάδα



Η δόση τελικά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα έρθει τα Χριστούγεννα.
Θα τη φέρει ο Άγιος Βασίλης.
Ο Προβόπουλος σήμερα δήλωσε πως η ανάπτυξη θα έρθει το 2025 στις 27 Ιούλη στις 3 και μισή το μεσημέρι ακριβώς και αυτό είναι εγγύηση γιατί του το αποκάλυψε ο Πιτ Παπαδάκος αυτοπροσώπως (τη Βιργινία Λεούση δεν την εμπιστεύεται, όλο έξω πέφτει).

Ο Πάγκαλος ζήλεψε που ο Τατσόπουλος δήλωσε πως έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα και όλη η Ελλάδα ασχολείται μαζί του και έτσι αύριο σχεδιάζει να δηλώσει πως κι αυτός έχει φάει τα μισά γουρουνόπουλα της Αττικής, αλλά δεν το έχει κάνει θέμα γιατί είναι σεμνός και όχι καυχησιάρης.
Ο Ψυχάρης σήμερα καλεί σε συλλαλητήριο το λαό της Αθήνας εναντίον των ξενόδουλων και δωσίλογων ηγετών στο Σύνταγμα. Οι δημοσιογράφοι του συγκροτήματος θα  μοιράσουν σε όλους τους διαδηλωτές ελληνικές σημαίες και ένα πακέτο κοφτό μακαρονάκι.

Ο Ράιχενμπαχ ζήτησε να συναντηθεί με το Γλέζο για να του ζητήσει λεπτομέρειες για το ακριβές ποσό που χρωστάει η χώρα του στην Ελλάδα από τον καιρό της γερμανικής κατοχής. Υποσχέθηκε στον Έλληνα βουλευτή ότι η Γερμανία θα εξοφλήσει ολόκληρο το ποσό σε είδος. Γάλατα, σοκολάτες, λουκάνικα, μπύρες, ασπιρίνες Μπάγιερ κρέμες Νιβέα και αισθησιακά Ντι Βι Ντι.
Ο Ράιχενμπαχ του εξήγησε πως για συμπαράσταση στο σημερινό οικονομικό δράμα των Ελλήνων κι ο ίδιος κάνει μπάνιο κάθε Σάββατο και σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά του. Τον πληροφόρησε πως είναι δύσκολο να πείσει το Φούχτελ που είναι γκομενιάρης και αρνείται να τα ξεβάψει.
Ο Μίμης Ανδρουλάκης παρουσιάζει στο θέατρο Μπάντμινγκτον το καινούργιο του βιβλίο με τον τίτλο: Το πουλάκι τσίου στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή με τη Μέριλιν, το Μπάμπη Παπαδημητρίου και τους Αδερφούς Μαρξ.
Το βιβλίο θα προλογίσει η Άντζελα Δημητρίου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

2 σχόλια:

  1. Φοβερό, γέλασα πολύ! Και τώρα το γέλιο μας χρειάζεται περοσσότερο από ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φεύγω τρέχοντας για Μπάντμιντον! Τα καλά δεν πρέπει να τα χάνει κανείς...!

    Κι εσύ έλα καμμιά βόλτα από κει όποτε ευκαιρήσεις:

    http://pistos-petra.blogspot.gr/

    "ΣΙΣΑ: ΝΕΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή