Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Σκόντο



Διαβάζοντας το 3ο και φαρμακερό μνημόνιο, φρίττει κανείς. Όχι τόσο από τα δολοφονικά εναντίον του ελληνικού λαού και του ελληνικού έθνους μέτρα, όσο για τον κυνισμό των αριθμών.

«Η εξέλιξη του δημοσίου χρέους (χωρίς τα μέτρα) θα έχει ως εξής: 175,6% του ΑΕΠ εφέτος, 186,5% του ΑΕΠ το 2013, 195,5% του ΑΕΠ το 2014, 207,7% του ΑΕΠ το 2015 και 220,4% του ΑΕΠ το 2016. Με τη λήψη του πρόσθετων  μέτρων, το δημόσιο χρέος θα διαμορφωθεί σε 175,6% του ΑΕΠ εφέτος, σε 189,1% του ΑΕΠ το 2013, σε 191,6% του ΑΕΠ το 2014, σε 190,5% του ΑΕΠ το 2015 και σε 184,9% του ΑΕΠ το 2016».

Ρε γομάρια του κερατά, ρε ξεφτιλισμένα παρτάλια, το 2009 τη χρονιά του τρισκατάρατου Καραμανλή που μας κατέστρεψε(!), τη χρονιά που αναλάβατε να σώσετε τη χώρα από τη φτώχια(!), το δημόσιο χρέος ήταν 127,1 % του ΑΕΠ και μετά από 7 χρόνια το 2016, που θα έχετε ξεπουλήσει ότι πετάει, περπατάει, και κολυμπάει σ'αυτόν τον τόπο, μετά το πλιάτσικο στις ζωές μας και στα σπίτια μας, μετά από αυτά τα καινούργια δολοφονικά μέτρα, θα το έχετε φτάσει στα 184,9% του ΑΕΠ !!!!!
Πόσο μαλάκες μας θεωρείτε;

Το γελοίο είναι ότι μας κάνουν και σκόντο! Αναγράφουν τα νούμερα προ και μετά μέτρων! Χωρίς τα καινούργια δολοφονικά μέτρα (με όλα τα προηγούμενα που ισχύουν), το χρέος θα ήταν λέει 220,4% του ΑΕΠ το 2016!

Άντε και γαμηθείτε, σαμαροβενιζελοκουρέλες!!!!!

Αν αντέχετε διαβάστε το τρίτο μνημόνιο το οποίο θα κληθούν να ψηφίσουν τα ψόφια κουφάρια που σουλατσέρνουν στους μαρμάρινους διαδρόμους της ελληνικής Βουλής την ερχόμενη βδομάδα, εδώ.

3 σχόλια:

  1. καλημέρα,
    δεν ξέρω από που αντλήσατε τα νούμερα αλλά μάλλον ψωνίσατε από αισίοδοξο μανάβη.

    ένα μόνον. Για το 2012 το χρέος θάναι 189 % μη λαμβανομένου υπ' όψη του πρόσθετου ελλείματος (μαύρη τρύπα στα έσοδα για Νοέμβρη-Δεκέμβρη) που θα εμφανισθεί έως τέλος Φλεβάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή φίλη,
    οι πληροφορίες μου είναι από κυβερνητικές πένες (οι οποίες μας φαίνονται και αισιόδοξες!!!! Πιθανόν επειδή υπολογίζουν ότι θα αρχίσει να βρέχει ευρώ από τον ουρανό αυξάνοντας το ΑΕΠ και μειώνοντας το χρέος).
    Αν πατήσεις πάνω στη λέξη "Διαβάζουμε" (είναι λινκ), θα σε οδηγήσει σε σελιδα του ΒΗΜΑτος.
    Το 3ο μνημόνιο πάντως το οποίο θα βρεις σε ελληνικά και αγγλικά πατώντας στη λέξη "εδώ", τελειώνει (σελ, 51)με την εξής πρόταση:
    "12. Εάν είναι απαραίτητο, μετά από διαβούλευση με την Ευρωπαική Επιτροπή, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, τα μέτρα αυτά μπορούν να αντικατασταθούν με άλλα μέτρα που αποφέρουν ανάλογη εξοικονόμιση ή υψηλότερη"
    '...may be replaced with other measures yielding comparable or higher savings"
    Το βαρέλι δεν έχει πάτο!!!!!
    Υπάρχει Έλληνας που δεν πάσχει από νοητική στέρηση ο οποίος δεν το καταλαβαίνει πλέον;
    Στα επόμενα μέτρα θα μας ζητήσουν να πουλήσουμε τα νεφρά μας ή τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''ο πιο πιστός φίλος του σκύλου''4 Νοεμβρίου 2012 στις 2:44 μ.μ.

    ΟΧΙ Ανατολή, δεν αντέχω να διαβάσω τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, γιατί έχω και μια ηλικία...

    Έτσι κι αλλιώς, όλοι καρδιακοί καταντήσαμε...

    Έλα μια βόλτα όποτε θες:

    "ΜΠΑΝΣΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ: ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ"


    http://gekollias.blogspot.gr/

    ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ (ΕΧΟΥΜΕ;...)



    ΑπάντησηΔιαγραφή