Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Γελοίοι…



Ο Ανδρέας Λοβέρδος (θύμα κι αυτός της ανεργίας και των περικοπών), ανοίγει κόμμα με την ονομασία «Νέα Ελλάδα». Σήμερα είναι τα εγκαίνια.
Κανείς δεν πληροφόρησε αυτόν τον άνθρωπο ότι σε εποχές ύφεσης και χρεοκοπίας τα  μαγαζιά που ανοίγουν είναι καταδικασμένα σε λουκέτο;
Ας άνοιγες ένα σουβλατζίδικο, ένα ενεχυροδανειστήριο, ένα γραφείο τελετών (σταθερή πελατεία), βρε αδερφέ!

Φαντάζομαι στα εγκαίνια (που έγιναν στις 7μμ στο Σπόρτινγκ), το Λοβέρδο να κερνάει γεννόσημα αντί για εκλαιράκια.

Ο Σαμαράς διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό ότι αυτοί που θα απολυθούν από το Δημόσιο, θα αντικατασταθούν πάραυτα από ισάριθμους δημοσίους υπαλλήλους με «αξιοκρατικές διαδικασίες».
Θα εννοεί σαν αυτές που προσελήφθηκαν οι εργαζόμενοι στο Μουσείο της Ακρόπολης το 2009.

Οι πολίτες που έχασκαν ακούγοντάς τον, μόλις συνειδητοποίησαν ότι το πρόβλημα του Δημοσίου δεν ήταν ποσοτικό, δηλαδή τα μιλλιούνια οι Δημόσιοι υπάλληλοι από τους οποίους ήταν κατακυριευμένο σαν τις ακρίδες, αλλά ποιοτικό. Δηλαδή το τρισκατάρατο Δημόσιο δεν αλαφρώνει από βάρος, αλλά αλλάζει πρόσωπα. Ανανεώνεται.
Αυτό δηλαδή που έκανε κι ο μπάρμπας μου ο Νικολής ένα ραμολιμέντο σαβουροπηδήκουλας, όταν χώρισε τη θεια μου τη Φωτούλα, 25 χρόνια παντρεμένοι. 
Την άλλαξε με μια μικρούλα.

2 σχόλια:

  1. Ενας-ενας οι σωτηρες,παρακαλω!Ολοι θα μας σωσετε!Καλο βραδυ Ανατολη μου! ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αληθινά Γελοίοι δεν είναι αυτοί: αυτοί τη δουλειά τους κάνουν και (ακριβο)πληρώνονται! Εμείς είμαστε - που τους ψηφίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή