Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Το μυστικό της Άννας Δ.



Η Άννα Διαμαντοπούλου έσπασε τη σιωπή της σε μια βαρυσήμαντη συνέντευξη στη ΝΕΤ. Εκεί δήλωσε στους χιλιάδες θαυμαστές της που αγωνιούσαν για την τύχη της όλο αυτό το διάστημα της απουσίας της, πως είχε εξαφανιστεί από την πολιτική σκηνή συνειδητά.

Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και η κατεδάφισή του της είχαν φέρει ανακατωσούρα και μια ασκητική διάθεση. Μια διάθεση για ταπείνωση και διαλογισμό. Στην αρχή σκέφτηκε να πάει στο Θιβέτ να διαλογιστεί παρέα με το Δαλάι Λάμα, αλλά επειδή είναι σεμνός άνθρωπος, τελικά διάλεξε ένα μοναστήρι στα Καλάβρυτα. Στο ασκητικό αυτό μέρος που έβλεπε μόνο πουρνάρια κλείστηκε και προσευχόταν από το πρωί ίσαμε το βράδυ, τρώγοντας λιτά και φορώντας μια ρόμπα.
Μετά από ατέλειωτες ώρες νηστείας, προσευχής και περισυλλογής για την κατάντια του ΠΑΣΟΚ, η Άννα αποχώρησε από το μοναστήρι έχοντας ανακτήσει τις δυνάμεις της και την αισιοδοξία της.
Με πίστη και δύναμη αποφάσισε να οδηγήσει μόνη της την χώρα στην έξοδό από το τέλμα και την κακομοιριά.

Όπως αποκάλυψε στον εμβρόντητο δημοσιογράφο, ένα χάραμα στο ταπεινό κελί της κι ενώ αποβραδίς είχε φάει σπανακόρυζο, είδε ένα όραμα.  Μπροστά της παρουσιάστηκε ο ίδιος ο αρχάγγελος Μιχαήλ αυτοπροσώπως και της είπε πως η χώρα χρειάζεται μια μήτρα για να γεννήσει τον καινούργιο ηγέτη, το νέο Μεσσία που θα οδηγήσει τους Έλληνες στον παράδεισο. Της ζήτησε να δεχτεί να κυοφορήσει αυτό το νέο ηγέτη. Η όμορφη Άννα στην αρχή είχε τις επιφυλάξεις της, καθότι έχει περάσει την εμμηνόπαυση προ πολλού, αλλά ο Άγγελος την καθησύχασε θυμίζοντάς της πως ο Θεός το είχε ξανακάνει με επιτυχία κάποτε με μια παρθένα, στη μεσόκοπη θα κολλούσε;

Κι έτσι η Άννα αποκάλυψε στο πανελλήνιο συγκινημένη πως είναι έγκυος. Σε λίγο καιρό θα γεννήσει το νέο ηγέτη της χώρας και αφού θα έχει το χρίσμα του Θεού, δε θα τα κάνει σκατά σαν τον προηγούμενο.
Η ίδια θα του έχει φτιάξει στο μεταξύ μέχρι να μεγαλώσει και να αναλάβει τα ηνία της κεντροαριστεράς, ένα κόμμα καινούργιο για να το βρει έτοιμο και να μη χάνει χρόνο.

Η Άννα στο τέλος της συνέντευξης σηκώθηκε και τότε αποκαλύφθηκε η φουσκωμένη κοιλιά της κάτω από ένα φόρεμα PRADΑ σε λιτή γραμμή.
Ακούμπησε απαλά το χέρι της στην κοιλιά της και είπε στο δημοσιογράφο συγκινημένη: «Σ’ αυτό που βρίσκεται εντός μου, ακουμπάει η Ελλάδα τις ελπίδες της»

Ο δημοσιογράφος έκανε το σταυρό του, της ασπάστηκε το χέρι, χωρίς να γνωρίζει κι ο ίδιος καλά καλά αν το έκανε ως ένδειξη σεβασμού ή ιπποτισμού και απομακρύνθηκε με αργά βήματα ...

2 σχόλια:

  1. Κορίτσι θα είναι, έχει βρεί και όνομα: Ευελφάλεια.
    mina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μίνα,
      αυτή την εφεύρεση κόντευα να την ξεχάσω! Αλλά ήταν από τις μέρες τις αμαρτίας και πριν την επίσκεψη της Θείας Χάρης.
      Να είσαι καλά που μου το θύμησες!

      Διαγραφή