Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Οι Δυνάμεις του Συνταγματικού Τόξου ξαναβγαίνουν απ’ το πατάρι, μαζί με τα χειμωνιάτικα.



Πρωτοφανή πράγματα μοιάζουν να συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία τις τελευταίες μέρες.
Ξεκίνησε ένας απεργιακός αγώνας των καθηγητών με μακροχρόνιο ορίζοντα τον οποίο τα κυβερνητικά σκυλιά προσπάθησαν να μαυρίσουν στα μάτια του κοινού, δηλαδή των γονιών. Όσο κι αν προσπάθησαν όμως τους απεργούς να τους εμφανίσουν σαν τεμπέληδες και τραμπούκους που κλείνουν τα σχολεία στερώντας από τα παιδιά τους τη μάθηση, δεν κατάφεραν να πάρουν την κοινωνία με το μέρος τους. Για πρώτη φορά στην ιστορία των εκπαιδευτικών απεργιών οι γονείς είναι με το μέρος των καθηγητών.
Σε πολλά σχολειά στις ενημερωτικές συναντήσεις που κάνουν οι καθηγητές με τους γονείς, η πλειοψηφία των γονιών όχι μόνο τους στηρίζει αλλά προσπαθεί να βρει τρόπους για να τους κρατήσει όρθιους. Προτείνουν να τους χρηματοδοτούν για να αντέξουν περισσότερο διάστημα ή να κάνουν κατάληψη οι ίδιοι με τα παιδιά τους στα σχολειά ώστε οι καθηγητές να μη χάσουν το μεροκάματο.

Εκτός από τους εκπαιδευτικούς ένας- ένας οι κλάδοι των εργαζομένων ψηφίζουν να αρχίσουν κι αυτοί απεργία διαρκείας.
Ο λαός μοιάζει να ενώνεται. Η προοπτική να μετατραπεί η συσσωρευμένη οργή των πολιτών απέναντι σ’ αυτή την κατοχική εντολοδόχα κυβέρνηση που έχουμε και που κατεδαφίζει τις ζωές μας, σε ευκαιρία πολιτικής ανατροπής, τους έχει κάνει να χάσουν τον ύπνο τους.
Βγάλανε μπροστά λοιπόν ό, τι πιο υποχθόνιο και βρωμερό σχέδιο αντιπερισπασμού και αποπροσανατολισμού είχαν, προσπαθώντας να αλλάξουν την ατζέντα των ημερών.
Το σχέδιο αυτό φάνηκε καθαρά τις προηγούμενες μέρες όταν ξέσπασαν ιστορίες για Μελιγαλάδες, όταν άρχισαν να ξαναξεθάβουν τους σκελετούς του παρελθόντος. Ο στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν εμφυλιοπολεμικό κλίμα μπας και σταματήσουν αυτό το νερό που μοιάζει επιτέλους να ενώνεται και να σχηματίζει ποτάμι.

Το τραγικό είναι ότι κάποιοι τσίμπησαν και άρχισαν να ρίχνουν δυνάμεις άσκοπα σ’ αυτή τη μάχη του αντιπερισπασμού.
Το έργο το έχουμε ξαναδεί σε τούτη τη χώρα με επικεφαλείς διάφορα παρακρατικά κατακάθια εξπέρ στη στρατηγική της έντασης και την  αποσταθεροποίηση.

Σήμερα επειδή βιάζονται να προλάβουν τις εξελίξεις,  έχυσαν αίμα δολοφονώντας έναν συμπολίτη μας.
Το αποτέλεσμα;
Αντί η ατζέντα να είναι πως θα ενωθεί ο λαός σε ένα Μέτωπο (με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις) για να ρίξει την κυβέρνηση, μετατρέπεται στο πως θα ενωθούν οι «Δυνάμεις του Συνταγματικού Τόξου» για να ρίξουν τη Χρυσή Αυγή! Σατανικό!!!!
Όλα όσα συμβαίνουν (και θα συμβούν) το επόμενο διάστημα είναι καλά στημένα και προσχεδιασμένα. Αν δε σύρουν το ΣΥΡΙΖΑ σε συγκυβέρνηση με ΝΔ, θα δοκιμάσουν αναστολή άρθρων του Συντάγματος. ακόμα και να κατεβάσουν τη Στρατοχωροφυλακή στους δρόμους. Αρκεί να αποφύγουν την πολιτική ανατροπή. Η Μεγάλη Μάχη πρέπει να ανακοπεί με κάθε μέσο.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν θα παίξουμε το παιχνίδι τους, αν θα χορέψουμε στο χορό που μας βαράνε.
Οι επόμενες μέρες θα φανερώσουν ποιος καθορίζει το παιχνίδι και τους όρους του παιχνιδιού.

Θα είμαστε ενωμένοι; Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να ρίξουμε την κυβέρνηση;
«Δεν έχουμε καιρό. Σωστά μιλήσαν οι μαντατοφόροι»

2 σχόλια:

  1. Αποδεικνυεται περιτρανα οτι το ναζιστικο μορφωμα ειναι το μακρυ χερι του συστηματος για τη διασπαση των λαικων αγωνων.ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο Βάσω! Ό, τι ήταν οι χίτες και τα διάφορα κατακάθια που ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ τον Εμφύλιο. Τα μάτια μας ανοιχτά! Μην παίξουμε το παιχνίδι τους! Μετά από 54 (!) λεπτά ασχολήθηκε το ΜΕΓΚΑ (ξεπέταξε) στην ουσία το απεργιακό τσουνάμι. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

      Διαγραφή