Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Περιύβριση!



Είναι κοινή πεποίθηση στους πολίτες αυτής της χώρας, ότι κανένα από τα τραγικά και πρωτοφανή γεγονότα που έχουν τελεστεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί, αν λειτουργούσε η Δικαιοσύνη.
Αν η δικαστική εξουσία στεκόταν στο ύψος της και ερευνούσε ή εμπόδιζε να λάβουν χώρα: 
-η παράδοση της χώρας σε αλλότριες δυνάμεις,
-η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας,
-ο σφετερισμός της λαϊκής κυριαρχίας,
-το ξεπούλημα των δομών και της περιουσίας του Δημοσίου,
-η κατ’ εξακολούθηση καταπάτηση του Συντάγματος,
-η καταπάτηση των θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων και
-η πλήρης ανομία και ατιμωρησία του πολιτικού προσωπικού που διασπάθισε δημόσιο χρήμα και εμπλέκεται σε κακουργηματικές πράξεις.
Τίποτα από αυτά δε θα συνέβαινε αν η Δικαιοσύνη, το δικαστικό προσωπικό, έκανε απλώς τη δουλειά του.

Αντίθετα οι εκπρόσωποι της δικαιοσύνης στη χώρα όχι μόνο ανέχτηκαν με τη σιωπή τους όλα τα παραπάνω εγκλήματα σε βάρος της χώρας και του λαού που συνιστούν εσχάτη προδοσία, αλλά και συντάχτηκαν ξεκάθαρα ως κολαούζοι της εκτελεστικής εξουσίας νομιμοποιώντας τα.
Οι ελάχιστες φωνές καταγγελίας από το δικαστικό χώρο εκφοβίστηκαν και δέχτηκαν πειθαρχικές διώξεις, όπως ο ηρωικός εισαγγελέας Ιωάννης Πενταγιώτης.

Σήμερα που ένα από τα αποστήματα στο κορμί της πληγωμένης χώρας πάει να σπάσει, οι δικαστές απαντούν στο κοινό περί δικαίου αίσθημα με την εξής πρόταση δια στόματος της Ενώσεως Εισαγγελέων: Καλούν τον Υπουργό Δικαιοσύνης να επαναφέρει το αδίκημα της περιύβρισης της Δικαστικής Αρχής, σε όσους πολίτες τολμούν και κατακρίνουν τη Δικαιοσύνη!

Και αυτό τη στιγμή που όλοι οι πολίτες της χώρας περίμεναν να δουν νέους Πολυζωίδηδες και Τερτσέτηδες και Σαρτζετάκηδες να εμφανίζονται στο δημόσιο βίο!

Είναι φανερό ότι τον κατήφορο της εκτροπής και της αιματοχυσίας που φαίνεται να έρχεται, κανείς δεν προσπαθεί να τον σταματήσει.

Υ.Γ. Κανείς εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε να αποτρέψει την προσβολή νεκρού, όπως ζήτησε η οικογένεια του.

Κανείς εισαγγελέας δεν διέταξε έρευνα για τα πρόσωπα αυτής της παρέας:

Και για τότε που ξεκίνησαν όλα, αυτό το κείμενο που εμπεριέχεται στην 1η Δανειακή Σύμβαση, είναι κατά τους δικαστικούς λειτουργούς της χώρας, συνταγματικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου