Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Έφυγε ο κυρ Χρήστος Τριάντης

Στα 90 του μετά από πολλά προβλήματα υγείας έφυγε ο κυρ Χρήστος. Ο παλιός κομμουνιστής, ο ράφτης από τα Τρίκαλα, ο πιο γνωστός πρόεδρος κι εκπρόσωπος των συνταξιούχων που το πιο μεγάλο κομμάτι της ζωής του το πέρασε στους δρόμους και τους αγώνες, ταξιδεύει για αλλού.
Ο Χρήστος Τριάντης άφησε πίσω του σαν κληρονομιά και παρακαταθήκη την πάλη για έναν καλύτερο κόσμο, μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ στην Εθνική Αντίσταση και αργότερα μέσα από τους συνδικαλιστικούς αγώνες όπου κι αν βρισκόταν. Περπάτησε χιλιόμετρα σαν εργάτης, σαν συνδικαλιστής, σαν εκπρόσωπος εργαζομένων και συνταξιούχων πάντα στην πρώτη γραμμή μαζί με τους συναγωνιστές του και τους συντρόφους του στο ΚΚΕ του οποίου υπήρξε υποψήφιος βουλευτής το 1996.
Υπήρξε ένας άνθρωπος που αγάπησε τη ζωή και τους ανθρώπους όσο λίγοι κι έκανε τόσα γι’ αυτό.
 
Έφυγε σε μια παράξενη στιγμή στη βρώμικη εποχή του ΔΝΤ, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, την ώρα που ηλικιωμένοι και συνταξιούχοι δέχονται την μεγαλύτερη επίθεση στα δικαιώματά τους, την ώρα που οι Προβόπουλοι με τα εισοδήματα των 4.051.000 ευρώ δίνουν  σήμα για εξόντωση δικαιωμάτων (μέχρι και κλείσιμο των ΚΑΠΗ!) των απόμαχων της ζωής που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα με μερικά κατοστάρικα.
Έστειλε ακόμα και τώρα με τη σιωπή και το αντίο του το μήνυμά του.
Καλό ταξίδι κυρ Χρήστο!
Τίποτα δεν θα πάει χαμένο.


 Όλα αυτά για τα οποία πάλεψε μια ζωή ο παππούλης, θα τα δείτε εδώ:

το βίντεο είναι από:  Gladiator23111

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου