Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Προλαβαίνω να μαυρίσω κυρ- Πρετεντέρη μου;


Ένα είναι βέβαιο παρακολουθώντας τους φωτισμένους δημοσιογράφους- αναλυτές της τηλεόρασης την τελευταία βδομάδα: ότι αν δεν ξανακάνει κυβέρνηση ο Σαμαράς με το Βενιζέλο και δε συνεχιστούν τα μνημόνια, η καταστροφή του κόσμου θα γίνει νωρίτερα από τις 21 Δεκεμβρίου. Θα μας εύρει στα μέσα του Ιούνη. Ούτε τα μπάνια δε θα προλάβουμε να αρχίσουμε.

Άσε που θα ξεκινήσει κατακαλόκαιρο κι ένας νέος εμφύλιος, (με άγνωστους πρωταγωνιστές), όπου το μόνο σίγουρο είναι ότι συμμορίες με καλάσνικοφ θα αλώνουν τους δρόμους και θα μας πυροβολούν στο δόξα πατρί, ακριβώς όπως γινόταν πριν από το 2000 στη χώρα. Τότε που πληρωνόμαστε σε δραχμές και στην Ελλάδα κυκλοφορούσε αυτό το διαβολικό νόμισμα με το νούμερο του Σατανά χαραγμένο πάνω. (Μην κάνετε πώς δε θυμάστε, ε;)

Ρε, να πάρει ο διάολος! Αν δεν είχα δει το V For Ventetta πρόσφατα, θα πίστευα ότι οι τύποι έχουν αχαλίνωτη φαντασία. Ή ότι έχουν σαλτάρει τελείως.

Υ.Γ. Να πλύνω και να φυλάξω τα χαλιά Καψή μου, ή τζάμπα θα κουραστώ;
Βρε, δεν πάνε να κουρεύονται τα χαλιά...
Αν δεν επιλέξει η χώρα υπεύθυνη κυβέρνηση, θα αφήσω το σπίτι να σκουληκιάσει.  Στο μεταξύ λέω να το ρίξω στη ντόλτσε βίτα και στο φαί.
Αφού θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε όπου να ‘ναι... ,τουλάχιστον να πάμε χορτασμένοι. Τα λεφτά για χαράτσια και λογαριασμούς θα τα διαθέσω σε πιο απολαυστικά πράγματα...
Εγώ πάντως σας προειδοποίησα...

3 σχόλια: