Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Μ’ αρέσει η τυπικότητα, γιατρέ μου



Λίστα με 2.000 σχεδόν Έλληνες που έβγαλαν στην Ελβετία χρήμα, χοντρό χρήμα τη διετία 2009-2011, κυκλοφορεί στην πιάτσα.
Τη λίστα αυτή την έδωσε τον Μάιο του 2011 στον Εισαγγελέα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κ. Διώτη  ο Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου που κι αυτουνού του την είχε δώσει μια άσχετη (καθαρίστρια ήτανε, παραδουλεύτρα ήτανε στο ΔΝΤ; Πάντως Κριστίν Λαγκάρντ τη λέγανε).
Ο αδέκαστος αυτός Εισαγγελέας αφού την είχε ξεχασμένη σ’ ένα συρτάρι για κάνα τρίμηνο γιατί είχε πιο σοβαρά πράγματα να κάνει, ενημέρωσε τον Αύγουστο τον επόμενο Υπουργό Οικονομικών και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Βενιζέλο και μετά την εξαφάνισε. (Κοινώς την πέταξε στα σκουπίδια).
Η λίστα αυτή δεν είχε περιέλθει στα χέρια του με νόμιμες διαδικασίες και δεν μπορούσε να υποστηριχτεί νομικά και θεσμικά στη διαδικασία ελέγχου των προσώπων αυτών που κατείχαν και φυγάδευσαν από τη χώρα τα δισεκατομμύρια.
Των προσώπων αυτών που είναι ύποπτα για κακουργήματα.

Θερμά συγχαρητήρια στον κύριο Εισαγγελέα που έχει αρχές όχι μπαρμπούτσαλα, που ακολουθεί το γράμμα του νόμου στην επαγγελματική του ζωή, πιστός υπηρέτης των κανονισμών και της νομιμότητας.

Την ίδια άτεγκτη συμπεριφορά δείχνει και στην οικογενειακή του ζωή, ιδιαίτερα κατά την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών του.
Ο κ. Εισαγγελέας ακολουθεί και στο διορισμό των τέκνων του τις αρχές της διαφάνειας και νομιμότητας.
Κάτι λεπτομέρειες όπως η κατοχή πτυχίου νομικών για τη θέση νομικού συμβούλου Υπουργού, είναι ψιλά γράμματα για τους Φαρισαίους και υποκριτές αυτού του τόπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου