Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ασυνόδευτες τυρόπιτες

Το Δημόσιο προχωρά ακάθεκτο στην είσπραξη των οφειλομένων από τους μπαταχτσήδες πολίτες.
Κύριο και βασικό μέλημα της Τρόικας, του Υπουργείου Οικονομικών, του Πρωθυπουργού και του Κουβέλη αυτοπροσώπως, είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής των πάσης φύσεως λαμογίων, που ρουφούν το αίμα του κράτους ζώντας σε βάρος του κοινωνικού συνόλου. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, οι υπηρεσίες του Υπουργείου είναι ανελέητες, δεν καταλαβαίνουν Χριστό. 
Ποιοι μεγαλοεργολάβοι, τραπεζίτες, ξενοδόχοι και λοιποί στηλοβάτες της Ελληνικής Φοροδιαφυγής; Οι τυροπιτάδες να δεις τι οικονομικά εγκλήματα διαπράττουν.
Η επιτυχία (και τα εύσημα), ανήκουν εξολοκλήρου στην Α' ΔΟΥ Λαρίσσης:

Ένας άνδρας συνελήφθη για φοροδιαφυγή στη Λάρισσα, επειδή μετέφερε… 4 “ασυνόδευτες” τυρόπιτες!
Από: Press- Gr

Όπως αναφέρει ο συλληφθείς στο ena1.org “σε επαγγελματικό φορτηγό, φορτωμένο με τιμολόγια όλα νόμιμα, κοντά 650 kgr αρτοπαρασκευάσματα, βρήκαν 4 (!!!) τυρόπιτες χωρίς συνοδευτικό χαρτί, που ήταν καθαρά για ιδία χρήση. Αφού με έστειλαν απο τον Άννα στον Καϊάφα, στο τέλος έφαγα τόση ειρωνεία και ύβρη από τον προϊστάμενο της ΔΟΥ που μ’ έδιωξε, παρόλο που του μιλούσα πολύ ήρεμα κι απλά (λόγω χαρακτήρος περισσότερο) από το γραφείο του, μ’ ένα υφάκι ειρωνικό και με τα εξής λόγια «Αφού είστε παράνομος κύριε θα πληρώσετε. Τι το περάσατε εδώ;”.
Αποτέλεσμα… πρόστιμo 800 ευρώ, αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων.

2 σχόλια:

  1. Δεν εχει τελος η γελοιοτητα τους... ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''ο πιο πιστός φίλος του σκύλου''20 Οκτωβρίου 2012 στις 3:01 μ.μ.

    Τα νεύρα μου... Αλλά, τόσα πολλά νεύρα που κι εγώ με αυτούς τους γελοίους ασχολήθηκα σήμερα... Έλα να διαβάσεις τα...χαϊρια του επιχειρηματία Πετζετάκι:

    http://gekollias.blogspot.gr/
    ''ΕΙΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ, ΠΑΛΙ ΧΑΪΒΑΝΙ ΜΕ ΕΙΠΕΣ''
    Γράφει ''ο πιο πιστός φίλος του σκύλου''

    ΑπάντησηΔιαγραφή