Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Ο Τόμσεν, ο καναπές και ο νταλικέρης...Το πόδι πάνω στο τραπέζι ο Τόμσεν!
Από: newpost.gr
Μάλλον έχει αρχίσει να... ελληνοποιείται ο «σκληρός» της τρόικας, Πόουλ Τόμσεν, ο οποίος αποκτά ιδιαίτερες συνήθειες στην Αθήνα.
 
Ο δανός εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην τρόικα, σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό» των «Νέων» το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από εξίμισι ώρες σύσκεψης μπήκε στο σαλόνι υποδοχής, το οποίο βρίσκεται έξω από το γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Αφού δοκίμασε και τους τρεις δερμάτινους καναπέδες, μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητό, βρίσκει τελικά θέση που να τον βολεύει και βάζει το ένα πόδι επάνω στο τραπέζι!


Την ίδια ώρα, η τηλεόραση έπαιζε σε ελληνικό κανάλι. Σαν στο σπίτι του, δηλαδή! Πάλι καλά που δεν ζήτησε και... παντόφλες!

Σημ. Η είδηση δε μου κάνει καμία εντύπωση. Εντύπωση θα μου έκανε αν βρισκόταν στη σύσκεψη κανένας Έλληνας πολιτικός με αρχίδια, που θα του χτυπούσε το παπούτσι στο τραπέζι, σαν τον Χρουτσόφ.

Πιο πολύ με εντυπωσίασε το γεγονός ότι έφτασε στα χέρια μου έπειτα από  συναλλαγή, αυτό το χαρτονόμισμα:

3 σχόλια:

 1. Τι δεν καταλαβαινεις; ο ανθρωπος νιωθει σαν στο σπιτι του ΒΑΣΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καταπληκτικό το χαρτονόμισμα, συλλεκτικό!

  Θα έλεγα να το φυλάξεις - αν περισσεύει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στο κτίριο της Λάδά απ' όπου μας γράφει ο κ. μικροπολιτικός στεγαζόταν επί κατοχής το τότε 'ελέυθερο βήμα' και τα 'αθηναικά νέα' του Λαμπράκη - και νυν 'σκέτο βήμα' και 'σκέτα νέα' του κληρονόμου Ψυχάρη - που ήταν και τα δυό φερέφωνα των ναζί στην Ελλάδα.
  Και τότε σίγουρα κάποιος μικροπολιτικός του 'ελεύθερου βήματος' και των 'αθηναικών νέων' θα έγραφε τα παραπολιτικά των ναζί όπως σήμερα γράφει τα παραπολιτικά της τρόικας.
  Μικροπολιτικέ, αν δεν είσαι ο ίδιος ο Ψυχάρης παραιτήσου τώρα, οι καιροί είναι δύσκολοι, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο...
  mina

  ΑπάντησηΔιαγραφή