Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Λόγια σταράτα και τσεκουράτα



Σε δήλωση που έκανε στον Real fm ο βουλευτής (κι ένα φεγγάρι υπουργός) της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, είπε ότι κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα, για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών, προς τις τράπεζες. Γιατί δε γίνεται μια ζωή να έχουν καλομάθει και να μην πληρώνουν τα χρέη τους εκμεταλλευόμενοι το πάγωμα των πλειστηριασμών κι έτσι οι Τράπεζες να κινδυνεύουν να κηρύξουν φιλημένο. Και δε βλέπει με κακό μάτι τον πλειστηριασμό, ακόμα και της πρώτης κατοικίας των μπαταχτσήδων.

Μετά τη συνέντευξη ο κύριος Βορίδης δέχτηκε χιλιάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα από εξαγριωμένους ακροατές του σταθμού και χρήστες του διαδικτύου που τον έχεζαν πατόκορφα, ρωτώντας τον τι θα απογίνουν οι άστεγοι. Ο κύριος Βορίδης τους παρηγόρησε λέγοντας τους πως ευχαρίστως θα τους φιλοξενούσε αυτός και οι υπόλοιποι βουλευτές του Σαμαροβενιζέλου  στο σπίτι τους, αλλά επειδή τα κόμματά τους χρωστούν στις τράπεζες κοντά 232 εκατομμύρια ευρώ, σύντομα θα βγει στον πλειστηριασμό και η δικιά τους κατοικία και θα μένουν για το υπόλοιπο της ζωής τους σε τροχόσπιτο ή σε τσαντίρι.

Αυτό συνέστησε και στους υπόλοιπους ακροατές να κάνουν (να προμηθευτούν ευέλικτο σπίτι) κι όχι να είναι μια ζωή τζαμπατζήδες και μπαταχτσήδες.

4 σχόλια:

  1. ''ο πιο πιστός φίλος του σκύλου''20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:57 μ.μ.

    Ω Θεέ! προς τα που πέφτει το σπίτι του Βορίδη (και των άλλων καθικιών επίσης) να ξέρω να μουντζώσω και να ρίξω και καμμιά κατάρα(γιατί με τα μπινελίκια μου μόνο δεν τους πιάνει τίποτα!) Αλλά βρε Ανατολή μου, σου άφησα κι ενα σχόλιο στο μπλογκ που αρθρογραφώ γιατί έχεις μπερδευτεί. Εγώ, απλά αρθρογραφώ στο μπλογκ του Γιώργου, που με φιλοξενεί, αλλά δεν είμαι ο Γιώργος.

    Είμαι ''ο πιο πιστός φίλος του σκύλου''.
    Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα μόλις κατάλαβα τη διαφορά!!
      Χίλια συγνώμη, πιστέ φίλε...
      Πάντως ως προς τον Βορίδη, δεν έχεις ιδέα τα μπινελίκια και τις κατάρες που έχουν γραφτεί για το πρόσωπό/σπίτι/οικογένεια κλπ του, μετά τις θεωρείες του.
      Πολύ εμπνευσμένες....

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Παιδί της θάλασσας!
      Πάντως δε θα ήταν άσχημη ιδέα να μετακομίσουμε στα σπίτια τους για φιλοξενία, μιας και θα ξεσπιτωθούμε.

      Διαγραφή