Παίρνουμε 2 κιλά κιμά χοιρινό από το χασάπη (με μπόλικι λίπος!!!), μαζί με 3 μέτρα άντερο
για λουκάνικα.
Αλατοπιπερώνουμε τον κιμά, του βάζουμε κι ό, τι άλλο
μπαχαρικό της αρεσκείας μας (μπαχάρι, ρίγανη, κύμινο κλπ), αφήνουμε τη γέμιση ένα
βράδυ να «σιτέψει» και την επόμενη γεμίζουμε τα άντερα.
Στη συνέχεια τα απλώνουμε στο μπαλκόνι για να καπνιστούν.
Μετά από 5-6 μέρες τα μαζεύουμε (κι αν δεν τα έχουν φάει οι
γάτες), είναι έτοιμα!
Καλή σας όρεξη!
Σημ. Παρακαλούμε τις μέρες αυτές τους γείτονες να ρίχνουν στις
σόμπες και τα τζάκια τους μαζί με τα καυσόξυλα και κανένα αρωματικό φυτό (φασκόμηλο
ή δάφνη) για να πάρουν τα λουκάνικά μας καλύτερο άρωμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου