Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Εικονική πραγματικότητα


Ψυχολογικά τρυκ:
Φοιτητές θα στολίσουν τις βιτρίνες στο κέντρο της Αθήνας.
Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και  την άθλια εικόνα που παρουσιάζουν τα  κλειστά καταστήματα  του κέντρου (αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και των λουκέτων), ο δήμαρχος Αθηναίων  κ. Καμίνης θα στολίσει περίπου 20 με 25 άδεια καταστήματα του κέντρου της Αθήνας με έργα φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών, διακοσμώντας τις βιτρίνες τους.
Στις βιτρίνες των κλειστών καταστημάτων λοιπόν αντί να κυριαρχεί το άδειο, οι ξεχασμένες κούκλες, οι σπασμένες προθήκες, η μιζέρια και η απαισιοδοξία, θα παρουσιαστούν εικαστικά έργα των φοιτητών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Ο κύριος Καμίνης καινοτομώντας και πάλι, θα γεμίσει και τα καταστήματα με εικονικούς πελάτες (φοιτητές που θα παριστάνουν τους πελάτες).
Η πρωτοβουλία του αυτή που θα δώσει μια νότα αισιοδοξίας στην Αγορά, και θα ανεβάσει την ψυχολογία των περαστικών, ενθουσίασε τον εμπορικό κόσμο.

Ο δήμαρχος επίσης επειδή είναι πονόψυχος και συμπονά τους άστεγους που ξημεροβραδιάζονται στα παγκάκια, θα τους μεταφέρει μέσα στα άδεια καταστήματα, θα τους ντύσει στην πένα να παριστάνουν τις πωλήτριες και σε αντάλλαγμα για το σόου θα τους επιτρέψει να κοιμούνται τα βράδια μέσα στα καταστήματα αντί να τη βγάζουν στο ψοφόκρυο με κίνδυνο να αρπάξουν καμιά πνευμονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου