Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Επιδημία


Προσοχή, προσοχή!
Τις τελευταίες μέρες σέρνεται επιδημία δηλωσίτιδας- μετανοϊτιδας στη χώρα. Ο ιός έκανε την εμφάνισή του εντός των ορίων του ελληνικού κοινοβουλίου.
Μετά τον Αντώνη Σαμαρά  ο οργανισμός του οποίου ανθίσταται σθεναρά στην ασθένεια, χτες προσεβλήθη και ο Γεώργιος Καρατζαφέρης.
Ο κύριος Καρατζαφέρης (γνωστός και ως "κωλοτούμπας", επιρρεπής οργανισμός στη συγκεκριμένη ασθένεια), εκδήλωσε τα πρώτα συμπτώματα ον κάμερα, στην εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί τους συνεργάτες- υποστηρικτές του ελληνικού κυβερνητικού τρίο, να αποφεύγουν τις δημόσιες συζητήσεις και τις επισκέψεις στο εξωτερικό.
Οι επιστήμονες συνιστούν επίσης σε όποιον Έλληνα πολιτικό εμφανίσει τα πρώτα σημάδια της ασθένειας, να πίνει πολύ αμίλητο νερό και να αποφεύγει να υπογράφει ό, τι χαρτί του βάζουν μπροστά του.

Η ασθένεια αντίδοτο της οποίας δεν έχει βρεθεί ακόμα, είναι πολύ σοβαρή και αφήνει μόνιμες βλάβες στον πολιτικό τον οποίον προσβάλλει: ένα ηλίθιο ένοχο χαμόγελο στα χείλη, ελαφρά κάμψη της σπονδυλικής στήλης προς τα κάτω, σημάδια από ροχάλες και λεμονόκουπες στο δέρμα του προσώπου και το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας.

2 σχόλια:

  1. Θιασώτες του Μεταξά, συνομιλητές του Πατακού, πρώην πρόεδροι της ΕΠΕΝ, γαλατάδες, βιβλιοπώλες, σε ενα συνοθύλευμα πολιτικής που θέλει να σπείρει το φόβο υπο το σύνθημα: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος! Κι όμως υπάερχει... αυτός που θα πάρουν όλοι αυτοί οι δοσίλογοι!
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Κωσταντή καλημέρα,
    αυτοί έμπασαν αυτά τα υποκείμενα στη βουλή, αυτοί τους ανέβασαν και στα κυβερνητικά καθίσματα ως συνδαιτημόνες- συγκυβερνώντες.
    Να τους χαίρονται.
    Σκατά στα μούτρα τους!
    Η κατάντια των σοσιαληστών εν Ελλάδι...
    Μέρες Πολυτεχνείου, μπρρρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή