Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Έρμαιο των τοκογλύφων η χώρα! Και επισήμως υπό γερμανική κατοχή!

Το Βερολίνο επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα θα τεθεί υπό Γερμανική Κατοχή!

Το Βερολίνο επιβεβαιώνει, την ύπαρξη πρότασης για την τοποθέτηση δημοσιονομικού εντεταλμένου στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να παραδέχεται ότι πρόκειται για γερμανικό σχέδιο.
Κύκλοι της γερμανικής κυβέρνησης επιβεβαίωσαν στη Deutsche Welle, ότι πράγματι συζητείται αυτό το διάστημα στα πλαίσια του Eurogroup στις Βρυξέλλες η πρόταση να οριστεί από την ΕΕ ένας «εντεταλμένος προϋπολογισμού» για την Ελλάδα.
 
Προηγουμένως είχαν μεταδώσει το πρακτορείο Reuters και οι Financial Times, ότι ο «εντεταλμένος» θα επιτηρεί όλες τις μεγάλες δαπάνες στην Ελλάδα και ταυτόχρονα θα έχει την αρμοδιότητα να θέτει βέτο στις δημοσιονομικές αποφάσεις, εφόσον δεν συνάδουν με τους στόχους(!) των διεθνών δανειστών. Η Ελλάδα θα πρέπει να δεχτεί για ορισμένο χρονικό διάστημα την εκχώρηση της εθνικής της κυριαρχίας στην ΕΕ και να δεσμευτεί επίσης νομικά ότι θα διαθέτει τα έσοδα πρωτίστως και κυρίως για την εξόφληση του χρέους της.
 
Όπως δήλωσαν στην Deutsche Welle γερμανικοί κυβερνητικοί κύκλοι, αιτία για την πρόταση να εκχωρήσει η Ελλάδα τον έλεγχο των δημοσιονομικών της είναι η ανεπαρκής πορεία των μεταρρυθμίσεων και τα παράπονα που έχουν απ’ τη χώρα μας για πλημμελή συνεργασία.
 
Τι διάολο θα εκχωρήσουμε ακόμα εκτός από την Εθνική μας Ανεξαρτησία;
Τι στον κόρακα θα δεχτούμε να παραχωρήσουμε προκειμένου να πληρωθούν οι τοκογλύφοι, η Διεθνής Μαφία των Τραπεζών;


Το ζήτημα είναι εμείς τι κάνουμε; 10 εκατομμύρια λαός... Τι περιμένουμε ακόμα να μας συμβεί;
Δεν έχουμε κανένα αυτοσεβασμό ως λαός και ως έθνος;
Τα κατοχικά στρατεύματα με τα κουστούμια ετοιμάζονται να εισβάλλουν στην χώρα όπου σε επίσημη τελετή θα τους παραδώσει τα κλειδιά της χώρας ο δοτός πρωθυπουργός κι εμείς τα ξύνουμε.

Γιατί δε βγαίνουμε στους δρόμους, γιατί δεν τα κάνουμε λαμπόγυαλο;
Τι διάολο περιμένουμε πια; Να μας απολύσουν όλους; Να μας δίνουν χαρτζιλίκι αντί μισθού απ’ τη δουλειά μας, δημόσια- ιδιωτική; Να μας αρπάξουν τα σπίτια, τα παιδιά και τις γυναίκες μας;
Δεν πληρωθήκαμε με αυτό το δείγμα μισθού, με το Ενιαίο Μισθολόγιο;
Δεν ακούμε καθημερινά κι από κάποιον κερατά να μας φτύνει κατάμουτρα ότι δε διάβασε τι υπέγραψε και να μην τον ξεσυνεριζόμαστε; ή την κάθε μια καραπουτ@νάρα να μας εκστομίζει μαλακίες για ευελιξίες και ευελφάλιες και πόσο φυσικό είναι να δείξουμε συμπαράσταση στους εργοδότες μας προσφερόμενοι εθελοντικά(!) να μηδενίσουμε το μισθό μας, σε καιρούς κρίσης;

Ως πότε θα ανεχτούμε τον κάθε  αλήτη που παντελονιάζει κάθε μήνα δεκάδες χιλιάδες ευρώ από κυβερνητικά πόστα, να μας ζητά να κάνουμε οικονομία και να ζήσουμε με ένα πεντακοσάρικο;

Ως πότε θα στεκόμαστε ατάραχοι να παρακολουθούμε την εκτέλεση της πατρίδας μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου