Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ένας πατριώτης ηγέτης


Ένας άνθρωπος με εθνική υπερηφάνεια και πυγμή.
Ένας άνθρωπος που καλεί το λαό που τον εξέλεξε σε κοινή πορεία εναντίον των ξένων κατακτητών που επιβουλεύονται τη χώρα του. Που προΐσταται των πατριωτικών διαδηλώσεων του λαού του, δίνοντας το σύνθημα πως: «δε θα γίνουμε αποικία της ΕυρωπαϊκήςΈνωσης» και ότι «η χώρα μας δεν θα ζήσει με τις εντολές ξένων δυνάμεων».
Ένας ηγέτης που αρνείται να παραδώσει τον πλούτο της χώρας τους στα κοράκια των αγορών και αρνείται να βγάλει το λαό του στη βίζιτα για να τους ξεπληρώσει.
Είναι Ούγγρος, είναι δεξιός, τον λένε Βίκτορ Ούρμπαν.

Και οι δικοί μας ηγέτες προσκυνημένοι, δωσίλογοι, ξενόδουλοι, έχουν παραδώσει από καιρό τη χώρα χωρίς διαπραγμάτευση, χωρίς «ΟΧΙ», στα ίδια υπερεθνικά κοράκια.
Και στέλνουν τις δυνάμεις καταστολής να πνίξουν τις διαδηλώσεις του λαού που τους εξέλεξε. Του εχθρού λαού.
Επίορκοι, ανθέλληνες, γλοιώδεις σκουληκαντέρες, σοσιαλιστές, δεξιοί και  κωλοτούμπες του «όπου φυσάει ο άνεμος».
Μετατρέψατε την πατρίδα μας σε αποικία, σε προτεκτοράτο, σκύβετε το κεφάλι και υπογράφετε ό, τι εντολή σας δίνουν και καμαρώνετε γι’ αυτό.

Είστε η ντροπή της Ελληνικής Ιστορίας.
Φτου σας!

2 σχόλια:

  1. Καλή μου Ανατολή νομίζω δεν το έχεις ψάξει καλά το θέμα... Ο τύπος ειναι ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ! Και μάλιστα ο έχοντας εγκαθιδρύσει ενα απολυταρχικό καθεστώς, με νεο συγκεντρωτικό σύνταγμα, βίαιες αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, φίμωση του τύπου, πόλεμο απέναντι στα συνδικάτα, υποστηρίζει ότι δέχεται εντολες μόνο απο το Θεό! Ο τύπος θέλει να γίνει ενας νεος Τσαουσέσκου... Επίσης επειδή υπάρχει η εσφαλμένη εντύπωση ότι η Ουγγαρία έδιωξε το ΔΝΤ... απλά δεν δέχθηκε την τελευταία δόση του δανείου που ειχε πάρει το 2008... Τον Νοέμβρη που μας πέρασε όμως...
    http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4674614

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Κωνσταντή,
    βεβαίως και γνωρίζω όλες αυτές τις κατηγορίες- λάσπες εναντίον του. Είναι γνωστή πρακτική του συστήματος να πετά λάσπη και να προσπαθεί να αποδομήσει- απαξιώσει τις όποιες ενάντιες φωνές. (Για τον Τσάβες να δεις τι έχουν γράψει!).
    Και όταν δεν καταφέρνουν να πλήξουν την εικόνα του στο εξωτερικό, τότε του ρίχνουν και τίποτα αντικαθεστωτικούς από κοντά, να οργανώνουν πραξικοπήματα. (Ομοίως όπως ο Τσάβες).
    Δεν έχω αριστερά ταμπού, Κωνσταντή.
    Και ένας δικτάτορας να έμπαινε επικεφαλής και ο διάολος ο ίδιος να αναλάμβανε να έκανε αντιστασιακό- απαλευθερωτικό αγώνα, θα τον ακολουθούσα. Σαν το '40 να πούμε...
    Και όσον για το "συγκενρωτικό" της προσωπικότητάς του, να σου θυμήσω την κουβέντα που κάναμε πρόσφατα για εκείνον τον κύριο, ο οποίος ακριβώς επειδή δεν είναι τόσο συγκεντρωτικός και απόλυτος όσο απαιτούν οι ιδιαίτερες συνθήκες, θα φάει τα μούτρα του (δυστυχώς)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή