Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Κατοχικά νέα


Η πρώτη μέρα της άνοιξης μπήκε επισήμως στην κατεχόμενη χώρα, την ώρα που οι άνεργοι της χώρας έφτασαν σε αριθμό ρεκόρ, ξεπερνώντας το ένα εκατομμύριο (1,033 εκατομμύρια, συγκεκριμένα), κάθε γειτονιά και ρούγα απέκτησε το δικό της συσσίτιο, οι κατοχικές δυνάμεις και οι δωσίλογοι «Έλληνες» κυβερνήτες ψάχνουν μετά μανίας το χάρτη για να ανακαλύψουν καμιά χώρα με μισθό γύρω στο μηδέν για να μας τον φορέσουν μπας και γίνουμε ανταγωνιστικοί για τα ξένα επενδυτικά κοράκια, που θα έρθουν να αναπτύξουν τη χώρα και το λαό.
 
Το καθεστώς με τους έντυπους, τηλεοπτικούς και διαδικτυακούς προπαγανδιστές του, καθώς και η καθεστωτική αριστερά προσπαθούν να μας πείσουν να κάτσουμε σπίτι την Κυριακή και να παρακολουθήσουμε την παρέλαση από τηλεοράσεως γιατί διαφορετικά θα συντελεστεί ο Αρμαγεδών ή ένα νέος εμφύλιος έτσι και πάμε προς τις πλατείες και επιχειρήσουμε να κάνουμε «κακά» πράγματα την Ιερή μέρα της εθνικής επετείου όπου είθιστε να τιμούμε τους ήρωες βάζοντας τα  γκομενάκια με τα καφτά μίνι να κάνουν πασαρέλα και από κάτω οι λιγούρηδες να τους κουνάμε σημαιάκια.

Το σάπιο καθεστώς επίσης βγάζει μια ακόμα καφρίλα στην ημερησία διάταξη "αποκαλύπτοντας» ένα καράβι διεφθαρμένους, επίορκους, μιζαδόρους κλπ  δημόσιους λειτουργούς, η οποία ένα και μόνο στόχο έχει: να προλειάνει το έδαφος σε επίπεδο κοινής γνώμης για 2η σφαγή μισθών στους δημόσιους υπαλλήλους, καθώς και την προσφορά φρέσκου αίματος (απολύσεις) στην αρένα.
Όλο το υπόλοιπο περιτύλιγμα είναι του κ..λου τα εννιάμερα.
Θα κάνουν κάθαρση οι διεφθαρμένοι και σάπιοι! Αυτοί που δημιούργησαν και εξέθρεψαν αυτό το σάπιο αλισιβερίσι 35 ολόκληρα χρόνια!
Σα να βάζουν τις τσατσάδες να διδάξουν ηθική και να φέρουν στον ίσιο δρόμο τις πουτάνες.

Τη βαριά ιστορικά μέρα της 18ης Μαρτίου, ημέρα θανάτου του Ελευθερίου Βενιζέλου, το ΠΑΣΟΚ διάλεξε να αλλάξει σελίδα σβήνοντας τον ήλιο από το λογότυπό του και αλλάζοντας αρχηγό σε μια εκλογική αναμέτρηση όπου μονομάχησαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Λευκός.
Ο Ευάγγελος νίκησε λόγω όγκου και ευγλωτίας το Λευκό, με 230.105 ψήφους.

Στο μεταξύ η χώρα χρεοκόπησε και επισήμως χωρίς τυμπανοκρουσίες και βεγγαλικά, καθώς αποφασίστηκε χτες να μοιραστούν στους κατόχους των CDS  (όσων δηλαδή αλογομούρηδων πόνταραν στη χρεοκοπία της χώρας μας), 3 δισεκατομμυριάκια ευρώ.
Κάτι η τύχη κάτι η εσωτερική πληροφόρηση, η επένδυσή τους έπιασε τόπο και άξιζε τον κόπο της αναμονής...

Καλή άνοιξη και καλή ανάσταση!

1 σχόλιο: