Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο αδιάβαστος, διχασμούς ονειρεύεται...


Ο Υπουργός ΠροΠο κ. Χρυσοχοΐδης ο αδιάβαστος, έκανε δηλώσεις ενόψει της εθνικής επετείου και των φημολογούμενων διαδηλώσεων, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται «να πούμε ότι είμαστε όλοι εδώ ενωμένοι, σε όλους αυτούς, στους ακραίους, σε αυτές τις δυνάμεις που θέλουν να διχάσουν το λαό, σε αυτές τις δυνάμεις που θέλουν να πάνε την Ελλάδα στην αταξία και την ανομία».

Ο υπουργός του Μαύρου Μετώπου παραβλέπει ως φαίνεται μια λεπτομέρεια: Ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι εναντίον μιας φούχτας ανθρώπων, της δωσίλογης Κυβέρνησής του και των συνεργατών της. Και αυτό δεν είναι διχασμός του λαού. Είναι ένα κοινό μέτωπο, εναντίον μιας δοτής Κυβέρνησης που δεν διαθέτει λαϊκή εντολή. Διχασμός είναι αν θυμάμαι τα ελληνικά μου όταν ο πληθυσμός χωρίζεται στα δυο και ο μισός στρέφεται εναντίον του άλλου μισού.

Μπορείς χρυσέ μου να νιώσεις το μίσος του λαού εναντίον σου και να λάβεις τα μέτρα σου: να ξεκουμπιστείς για να σώσεις το τομάρι σου, να προσπαθήσεις να τους καλοπιάσεις για να σε συμπαθήσουν ή να κάνεις το κοροΐδο και να προσπαθήσεις να περάσεις απαρατήρητος μέχρι να ολοκληρώσεις το έργο σου, αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορείς να βρίζεις διαρκώς τον ελληνικό λαό, να απειλείς και να μεταχειρίζεσαι βία εναντίον του προκειμένου να καταστείλεις την οργή του. Το αντίθετο θα καταφέρεις: να τους κάνεις «Τούρκους» μια ώρα αρχύτερα. Και αυτό είναι νόμος της κοινής λογικής.

Επίσης αυτά περί ανομίας και αταξίας, αναρχίας, περί «όχλου του πεζοδρομίου» κλπ, μας τα είπαν κι άλλοι. 21 Απριλίου του 1967 ήταν. 
Ή μήπως ήταν πιο πρόσφατα;

2 σχόλια:

  1. Στο χω ξαναπεί... κρίμα στον άλλον τον ανθρωπάκο που σκοτώθηκε άδικα! Καλημέρα! Άργησα χτες να ξεμπερδέψω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Constantine,
      Τι ήθελε κι αυτός να ανοίγει ξένα δέματα;
      Καλημέρα!

      Διαγραφή