Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

I have a dream...

Αύριο οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα πάνε να εκλέξουν τον νέο τους αρχηγό. Αυτόν που θα διεκδηκήσει την πρωθυπουργία στις εκλογές του Απριλίου (δεν ξέρουμε ακριβώς ποιου έτους).
Για να τους διευκολύνει το Κίνημα και να μην κουράζονται να ψάχνουν ανάμεσα σε πολλά ονόματα ποιο απ' όλα να σταυρώσουν, τους έδωσε μόνο ένα.
Αυτό είναι το όνομα του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενός ανθρώπου με μεγάλο εκτόπισμα, που έχει γίνει συνώνυμο του οδοστρωτήρα της οικονομίας και της χώρας.

Ο επόμενος σωτήρας της χώρας είναι ένας άνθρωπος γνώριμος, πρωταγωνιστεί στην πολιτική σκηνή σε διάφορα σπουδαία πόστα για περίπου 12 χρόνια από τα οποία τον τελευταίο ένα χρόνο, έχει σφηνωθεί στα σπίτια και στη σκέψη μας όπως ο εφιάλτης. 
Η αίσθηση του κόσμου είναι ότι ο ψιλοκαθηστερημένος τον οποίο διαδέχεται θα μοιάζει αγαθό στρουμφάκι μπροστά σ' αυτό αγαρηνό σκυλί.
Τον άνθρωπο που έχει 3 εκατομμύρια ευρώ σε καταθέσεις και θα ζητήσει αύριο από σένα το μεροκαματιάρη ή τον απόμαχο της ζωής, να ξανακάνεις θυσίες για να σωθεί ο τόπος.
Και να ξανακαταθέσεις (ακουσίως), ένα μέρος του εισοδήματός σου στο ειδικό ταμείο αποπληρωμής του ελληνικού χρέους.

Γιατί ο άνθρωπος αυτός έχει ένα μεγαλόπνοο όραμα: Να φτάσει την Ελλάδα χαμηλά, πολύ χαμηλά, ίσαμε την Κροατία ή το Μπαγκλαντέζ.
Ο άνθρωπος αυτός έχει ένα όνειρο: Να κάνει τα παιδιά σου πόρνες ή ζητιάνους για ένα ευρώ ή λιγότερο,  όσο κοστίζει μια φραντζόλα ψωμί.
Ο άνθρωπος αυτός έχει ένα όραμα: Να κάνει τη χώρα του αποικία μιας μεγάλης και κραταιάς δύναμης, μιας μπανανίας, που θα την κυβερνά ως εντολοδόχος πρωθυπουργός κάνοντας το κομμάτι του στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

ΣΟΚ! H ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΕΛΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΕΛΕΗΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΙ Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
Η διευθύντρια του ΔΝΤ κ. Κριστίν Λαγκάρντ σε πρόσφατη συνέντευξη της, δήλωσε πως πρέπει να γίνει κι άλλη μείωση μισθών στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως οι μισθοί στην Ισπανία είναι κατά 17% χαμηλότεροι, στην Πορτογαλλία κατά 50% και σε χώρες όπως στην Κροατία ακόμα χαμηλότεροι…

2 σχόλια:

  1. εσύ καλή μου δεν ψήφισες? εγω απο τις 7 περιμενω στην ουρα κι ακομα να ρθει η σειρα μου... λαοθαλασσα! χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Constantine
      Δεν πιστεύω να ρίξεις καμιά φετούλα μορταδέλα μέσα, ε;
      Ή τίποτα που μοιάζει με μπαλόνι και το αγοράζεις απ' το περίπτερο;
      Ικανό σε έχω να πας να κάνεις καμιά προβοκάτσια για τον ΗΓΕΤΗ και ΣΩΤΗΡΑ μας!

      Διαγραφή