Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

London School of Economics και σεξ


Το London School of Economics εκτός από διαλέξεις με τον Πολ Τομσεν περί του πώς θα εξαφανίσετε μια χώρα από το χάρτη σε διάστημα λιγότερο των 2 ετών, ασχολείται και με άλλα ενδιαφέροντα για το κοινό θέματα.
Διενεργεί έρευνες σύμφωνα με τις οποίες αποφαίνεται πως η καλύτερη ημέρα για να κάνει κανείς σεξ είναι η Πέμπτη.

Τη συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας και ιδιαίτερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, όχι όποτε λάχει, το σώμα παράγει πιο ενεργές σεξουαλικές ορμόνες και επιπλέον η χημεία με τον/τη σύντροφο είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες.
Οπότε αν θέλετε να έχετε επιτυχημένο σεξ και να μην παίξουν τα νεύρα σας, που ήδη είναι σε κρίσιμη κατάσταση, βάλτε το ξυπνητήρι, ξυπνήστε από τα χαράματα και ξεσκιστείτε.

Προσέξτε όμως, μόνο Πέμπτη ενδείκνυται αυτό. Την Τρίτη είναι σκέτη καταστροφή. Θα παιδευτείτε άδικα και πιθανόν να πάτε μετά από 2 ώρες καθυστερημένος στη δουλειά σας με κίνδυνο να σας απολύσει το αφεντικό σας που γυρεύει την αφορμή.

Η Πέμπτη επίσης για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εκτός του ότι αποδεικνύεται ως η αποδοτικότερη ημέρα για σεξουαλική επαφή, είναι επίσης και η αποδοτικότερη ημέρα στην εργασία.
Πιθανολογώ ότι μετά από ένα επιτυχημένο πήδημα στο σπίτι, είσαι σε κατάσταση χαύνωσης και μπορείς να κάτσεις να σε πηδήξει και το αφεντικό σου, χωρίς να το πολυκαταλάβεις...


2 σχόλια:

  1. όλες οι μέρες ίδιες είναι... μόνο τον τρώμε, ειδικά τα τελευταία δυο χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα το θέτετε έτσι αγαπητέ μου, τι να πω;
      Μήπως να δοκιμάζανε το σπορ, μόνο τις Πέμπτες μπας και μας εξευμενήσουν;
      Απορώ πως δεν το πρότειναν στον Τόμσεν τα σαίνια του LSE.

      Διαγραφή