Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Εγώ τους φόρους μου, τους στέλνω στα αραπάκια.

Η ξερακιανή σκυλομούρα που διευθύνει το ΔΝΤ, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Γκάρντιαν στην οποία δήλωσε ότι δεν τρέφει καμία συμπάθεια για τους Έλληνες και τα δεινά που τραβάνε με τα μέτρα λιτότητας που μας επέβαλλε μαζί με τους άλλους δύο συνεταίρους της, διότι δεν πληρώνουμε φόρους.
Είμαστε μπαταχτσίδες και καλά να πάθουμε που μείναμε χωρίς φάρμακα και δημόσια αγαθά, που τα παιδιά μας πεινάνε και αυτή χέστηκε για τα παιδιά των Ελλήνων που πεινάνε, πιο πολύ υποφέρει όταν σκέφτεται τα ξελιγωμένα παιδιά στην Αφρική.
Τόσο πολύ την έχουν συγκινήσει τα σκελετωμένα Νιγιριανάκια που πηγαίνουν στο σχολείο νηστικά που θα υιοθετήσει μια δωδεκάδα για να τα σώσει και να μπει στο μάτι της Ανζολίνας Τζολί.

Όταν η δημοσιογράφος της υπενθύμισε πως τα αθώα παιδιά στην Ελλάδα είναι αμαρτία να υποφέρουνε, η μαντάμ απάντησε πως φταίνε οι γονείς τους που δεν πληρώνουν τους φόρους τους, οπότε καλά να πάθουνε τα μαλακισμένα.
Κανονικά θα έπρεπε να αναλάβουν τα σκατόπαιδα να πληρώνουν τους φόρους που αρνούνται να πληρώσουν οι χαραμοφάηδες γονείς τους πλένοντας τζάμια στα φανάρια ή πηγαίνοντας να τα πασπατέψουν οι τουρίστες.

Η κυρία Λαγκάρντ έχει ένα θέμα με τη συνέπεια απέναντι στην Εφορία. Είναι τόσο αυστηρή με τους φοροφυγάδες γενικώς ανά την οικουμένη καθώς η ίδια δίνει τα μαλλιά της κεφαλής της κάθε χρόνο για φόρους:
Ο βασικός της μισθός είναι 467.940 δολάρια το χρόνο, που μαζί με το επίδομα για έξοδα παράστασης, (χωρίς δικαιολογητικά), ύψους 83.760 δολαρίων το χρόνο, φτάνει ετησίως 551.700 δολάρια!!!!!!

Το ποσό αυτό δεν φορολογείται, ενώ αναπροσαρμόζεται με κάθε αύξηση των τιμών.

11 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι νομίζω οτι η ανάρτηση σου δίνει το σημαντικό τεκμήριο των εισοδημάτων της, που αποκαλύπτει τη χυδαιότητά τους!

      Διαγραφή
    2. Κερασιά μου,
      αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων, βρωμάνε από παντού. Ο προκάτοχός της ήταν ένας γεροπαραλημένος σαβουροπηδήκουλας, που καθημερινά βγαίνουν καινούργια στοιχεία για τη δράση του.
      Δε θα μου προξενήσει εντύπωση αν μαθευτεί ότι έχει πάρει μέρος και σε σεξουαλικά εγκλήματα με παιδάκια.
      Όταν τον συνέλαβαν στη Ν.Υ. φρόντισαν οι ντόπιοι "δικηγόροι" υπεράσπισής του να καταγγείλουν ότι του τη στήσανε. Τώρα το έχουν βουλώσει.
      Όπως το έχουν βουλώσει για τις βρωμοδουλειές της μαντάμ στη χώρα της που εκρεμούν στη δικαιοσύνη με το σκάνδαλο Ταπί, του λαμογιού που ζημίωσε το γαλλικό δημόσιο με 285 εκατ. ευρώ, αποζημίωση που ενέκρινε η κυρία Υπουργός οικονομικών τότε.
      Αυτή η κυρά μου μοίραζε δημόσιο χρήμα της χώρας της σε κολλητούς, έρχεται να μας διατάξει πώς θα χειριστούμε το δικό μας δημόσιο χρήμα.
      Ο άλλος κανίβαλλος ο Γερμανός ΥπΟικ. Σόιμπλε έχασε την διεκδίκηση της καγκελαρίας το 2000 από τη Μέρκελ όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τη χρηματοδότηση του κόμματος του επί Κολ (ήταν ο στενότερος συνεργάτης του), από γνωστό έμπορο όπλων . Τότε ο κ. Σόιμπλε αναγκάζεται σε παραίτηση και παραδίδει την προεδρία του κόμματος στην Άνγκελα Μέρκελ, η οποία μάλιστα είχε πρωτοστατήσει στην αποκάλυψη του σκανδάλου.
      Μαύρες σακκούλες πηγαινοερχόταν και τότε στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, επί Κολ στην πρωτεύουσα του πιο πλούσιου, πειθαρχημένου και αδιάφθορου κράτους στον κόσμο που θέλει να βάλει στον ίσιο δρόμο εμάς τους ιθαγενείς.
      Διαφθορά, σαπίλα και χυδαιότητα. Τίποτα λιγότερο από τις ηγετικές σκατόφατσες που πρέπει να προσκυνάμε.

      Διαγραφή
  2. Η 'κυρία' που είναι επικεφαλής της εισπρακτικής εταιρείας των τοκογλύφων και της οποίας - εταιρείας - το βασικό εργαλείο είναι η μετατροπή της ευθύνης των πολιτικών και της 'ελίτ' της κάθε χώρας, σε συλλογική ευθύνη του λαού, ΞΕΧΝΑ να μας πει για τις ευθύνες των κυβερνήσεων της Γαλλίας και του ΔΝΤ για την κατάντια της Αφρικης, με ποιό πρόσφατο παράδειγμα την εισβολή κυρίως της Γαλλίας στη Λιβύη - της οποίας ήταν κεντρικό μέλος της τότε κυβέρνησης.
    mina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίνα,
      η διευθύντρια της εισπρακτικής που κλαίει με το δράμα των πεινασμένων νιγιριαναικιών είναι μία από το σκυλολόι που μετέτρεψε την πάμπλουτη αυτή χώρα, την 5η σε παραγωγή πετρελαίου στον κόσμο!!!!, σε ζήτουλα. Και τους κατοίκους της σε εργαζόμενους - δούλους. (Μετά κατηγορούν εμάς ότι δεν παράγουμε τίποτα και ότι δε δουλεύουμε.)
      Δες αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ για την κατάσταση που έχουν οδηγήσει την Αφρική και μετά θα καταλάβεις για το που μας πηγαίνουν, με ταχύτατους ρυθμούς (ιδιωτικοποιήσεις, Ειδ. Οικονομ. Ζώνες, ξένοι "επενδυτές", εξαφάνιση της εθνικής- συνταγματικής κατοχύρωσης μισθών, υποταγή μέσω Χρέους, διεφθαρμένες κυβερνήσεις, κλπ):
      http://vimeo.com/37169808

      Οι ομοιότητες μοιάζουν σοκαριστικές...

      Διαγραφή
  3. "βράβευση τσι μέρας" για το Σάββατο σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η παρούσα καταχώρηση του ιστολογίου.

    Το ιστολόγιο είναι πλέον υποψήφιο για την μηνιαία βράβευση "ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ". Καληνωρίσματα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα στο Κάστρο!
      Ευχαριστώ τους φίλους της ανατολικής μπάντας για τη βράβευση!!!

      Διαγραφή
  4. Δεν μπορώ ρε συ...τόση βλακεία συσσωρευμένη δεν αντέχετε.

    Και τι σκατά κάνει η μαντάμ και παίρνει τόσα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να τάχα να διαπραγματευτεί με ανήμερα θηρία εν μέσω ζούγκλας αυταπατάται οικτρά. Ολοι αυτοί τύπου Λαγκάρντ και σία, μία μόνο απάντηση καταλαβαίνουν από τους λαούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε από την Ευρυτανία, θα συμφωνήσω μαζί σου.
      Πρώτα ενημερώνεις το λαό, τον θωρακίζεις- διαφωτίζεις- του ενισχύεις το αυτοσυναίσθημα και μετά προχωράς επιθετικά. Δε συνομιλείς, δε διαπραγματεύεσαι με αρπακτικά. Τα πολεμάς και τα διώχνεις. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΜΑΤΑΙΟΣ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ. Οπως στην Κρήτη το '41. Δε μπορεί κάπου στο βάθως θα φανούν οι σύμμαχοι...
      Ή όπως το '21. Φαντάζεσαι τον Κολοκοτρώνη να "διαπραγματευόταν" με το Σουλτάνο, για τίποτα παραχωρήσεις, ψιλοπρονόμια;
      Η εθνική κυριαρχία, η εθνική περηφάνεια, η επιβίωση ενός λαού, η αξιοπρέπεια, δεν διαπραγματεύονται.-

      Διαγραφή