Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Προσκλητήριο αγώνα



Έλληνες εις τα όπλα!
Η πατρίδα κινδυνεύει!
Άνεργοι, πεινασμένοι, ξεσπιτωμένοι, άρρωστοι χωρίς φάρμακα κι εσείς που βλέπεται τα νησιά σας να ξεπουλιούνται, εμπρός να διώξουμε τους προδότες ανθέλληνες από τα χώματά μας:
Τους λιγδιάρηδες λαθρομετανάστες που μας παίρνουν τις δουλειές. Έχουμε δικαίωμα και θα απαιτήσουμε: τα τζάμια στα φανάρια να τα πλένουμε εμείς, τους καμπινέδες να τους καθαρίζουμε εμείς, στα κωλόμπαρα να κάνουν βίζιτες οι δικές μας κόρες!

Έλληνες πατριώτες εμπρός να προστατέψουμε τη θρησκεία μας από τους άπιστους και τους ισλαμοφασίστες.
Αυτή η χώρα ανήκει στους χριστιανοφασίστες και δε μπορεί κανείς να την προσβάλει. Επανδρώστε με όλες σας τις δυνάμεις τις εκκλησίες, τα πανηγύρια, τα μνημόσυνα, τις αγρυπνίες και τα κατηχητικά.
Νηστεύετε, εξομολογείστε, κοινωνείτε τη Θεία Κοινωνία πριν από κάθε μάχη για να εισέρχεστε στον Ιερό Αγώνα καθαροί.
Έχουμε μαζί μας τους παλιοημερολογήτες, τους παλιοχριστιανούς, τις καντηλανάφτισσες, την Ελένη Λουκά, τον Γέροντα Ιλλάριο και την Μονή Γκαστρωμένου.

Έλληνες πατριώτες εμπρός να πετάξουμε στη θάλασσα και ακόμα παραπέρα τους εχθρούς της πατρίδας, που ντροπιάζουν το χαρακτήρα της φυλής: τις βαμμένες ξανθές γιατί αποτελούν προσβολή για την καθαρότητα του γένους, τους κουνιστούς που δε διαιωνίζουν το γένος, τις θεατρίνες που κλέβουν την ακροαματικότητα από το Σουλειμάν και τα τούρκικα, τους αρχαιολόγους που συντηρούν τα σκουπίδια των άπιστων ειδωλολατρών και όσους ντύνονται με παρδαλά ρούχα. Ένα χρώμα επιτρέπεται για τους γνήσιους Έλληνες πατριώτες: το μαύρο.

Εμπρός για ανένδοτο αγώνα στις γειτονιές, τις λαικές, το Μολ και τα καμπαρέ της νύχτας.
Σηκώστε ψηλά τα λάβαρα της πατρίδας κι ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί τον εθνικό ύμνο!
«Σε γνωρίζω από την όψη του σπαθιού την τρομερή,
Σε γνωρίζω από την όψη που με βια μετράει τη γη»
Χρυσή Αυγή
Για να ξεβρωμίσει ο τόπος, τα πεζοδρόμια, τα υπόγεια, τα δημόσια αποχωρητήρια, η ψαραγορά, οι παιδικοί σταθμοί, οι σταθμοί του ΚΤΕΛ, οι σταθμοί πρώτων βοηθειών, οι ακάλυπτοι και οι παραλίες. (εκτός Βουλής, Μαξίμου και καναλιών. Αφήνουμε και λίγη βρώμα για ξεκάρφωμα).

2 σχόλια:

  1. Δεν είμαστε καλά! Πού βρεθήκανε τόσοι πειραγμένοι ήθελα να ήξερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα,
      στο βιντεάκι αναφέρεσαι ή στα γεγονότα των τελευταίων ωρών;
      (Πάντως στο βιντεάκι αναπαράγεται μια καινούργια εκδοχή του Εθνικού Ύμνου...)

      Διαγραφή