Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Μάθαμε πως …καιγόμαστε, πλακώσανε κι οι Έλληνες!

Αφού έλυσε τα οικονομικά προβλήματα της χώρας που κυβερνά, δηλ. της Ελλάδας και αφού μετέτρεψε τη χώρα σε τόπο προόδου, ανάπτυξης και ευημερίας, ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, είπε να μεταλαμπαδέψει τα φώτα του και σε άλλη χώρα που τούτες τις μέρες δυστυχεί, την Αίγυπτο.

Διάφοροι μεγάλοι ηγέτες παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως η Χίλαρι Κλίντον, ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ, ο ίδιος ο Χόσνι Μουμπάρακ αυτοπροσώπως και διάφορες άλλες κεφαλές της Αιγύπτου, του ανέθεσαν το ρόλο του ειρηνοποιού, προκειμένου να βγάλει την Αίγυπτο από το αδιέξοδο και το χείλος του εμφυλίου πολέμου.
Έτσι αύριο Κυριακή ο Γιώργιος Παπανδρέου μεταβαίνει στο Κάιρο για να δώσει χέρι βοηθείας στο σύντροφο της Διεθνούς σεβάσμιο κύριο Μουμπάρακ, (σεβάσμιο, λόγω ηλικίας, είναι 82 χρονών).

Στο άκουσμα της είδησης αυτής χιλιάδες απελπισμένοι Αιγύπτιοι ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα με ότι μέσο βρουν πρόχειρο.
Ως εκ τούτου το ελληνικό λιμενικό βρίσκεται σε επιφυλακή και διεξάγει περιπολίες στα παράλια της Κρήτης σε 24ωρη βάση, προς παρεμπόδιση νέου κύματος λαθρομεταναστών.
Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο,
ταξίδι αναψυχής να σε ξεχάσω...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου