Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ανταλλάσσουμε την εθνική μας κυριαρχία και την ελευθερία μας με 8 δίς ευρώ!*


*Τόσο είναι το ποσό της 6ης δόσης.

Πραξικόπημα σε βάρος της νοημοσύνης μας!

Όχι ουδεμία σχέση με Δημοκρατία δεν έχουν οι ενέργειες και οι αποφάσεις των πολιτικών ηγετών που διεξήχθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα.
Για πραξικόπημα πρόκειται. Ένα πραξικόπημα σε βάρος της νοημοσύνης μας.
Αυτές οι αόρατες “αγορές”, οι ανώνυμοι βρικόλακες που επιτέθηκαν στην Ελλάδα, κατέλυσαν το κράτος, καθορίζουν την «δημοκρατία» και τώρα επιβάλλουν τον πρωθυπουργό τους, έναν τραπεζίτη! Μοιάζει να τελείωσαν με την Ελλάδα, να την νίκησαν. Ήταν εύκολο, μετά από τόσα χρόνια παρακμής του κράτους μας.

Όλα ήταν προσυμφωνημένα και τα χτεσινά ήταν απλώς ένα τηλεοπτικό σόου.
Παπαδήμο ήθελε η Μέρκελ και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Ο Παπαδήμος είχε γυρίσει χθες από την Αμερική και περίμενε στη Φρανκφούρτη και από ότι λένε οι πληροφορίες, είχε βολιδοσκοπηθεί και από τα δύο κόμματα.

Όλο το μασκαραλίκι των τελευταίων ημερών έγινε για να περάσει η συμφωνία πτώχευσης υπέρ πιστωτών της χώρας, κοινώς να περάσει η συμφωνία της 26/10 με αυξημένη πλειοψηφία για να νομιμοποιηθούν και όσα έχουν κάνει ως τώρα (μνημόνιο, δανειακή σύμβαση κλπ) που είναι νομικά κυριολεκτικά στον αέρα...
Είναι πολλά τα αργύρια της προδοσίας και θα κάνουν τα πάντα για να εφαρμοστεί το κόλπο της λεηλασίας!

Μια αλήθεια που τα παπαγαλάκια της TV δεν πρόκειται να σας πουν ποτέ:

Πρώτη φορά νομίζω στην ιστορία της Ευρώπης επεμβαίνουν τόσο απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα οι "εταίροι" μας στα εσωτερικά μιας ξένης χώρας, μιας ανεξάρτητης χώρας. Και αυτό να θεωρείται φυσιολογικό. Μας απαγορεύουν δημοψήφισμα, μετά μας το "επιτρέπουν", ορίζοντάς μας και την ημερομηνία! και το ερώτημα! Προστάζουν κυβέρνηση συνεργασίας, απειλούν την αντιπολίτευση να τη δεχτεί και τέλος ορίζουν και το πρόσωπο! Τι κρύβεται πίσω από τόσο ωμή παρέμβαση;
Μέχρι και σήμερα τα Ελληνικά ομόλογα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, πράγμα που σημαίνει ότι αν πτωχεύσουμε και γυρίσουμε στη δραχμή μπορούμε άνετα να τυπώνουμε δραχμές και να πληρώνουμε τους δανειστές μας.
Με το νέο μνημόνιο της 26/10 που θα ψηφιστεί με τη νέα Κυβέρνηση Εθνικής Μειοδοσίας που θα προκύψει, ψηφίζεται αυτόματα και η υπαγωγή των ελληνικών ομολόγων στο Αγγλικό Δίκαιο, δηλαδή αν πτωχεύσουμε και γυρίσουμε στη δραχμή θα πληρώνουμε με ευρώ, καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό;.....
Να πάρουν πίσω οι τοκογλύφοι τα λεφτά τους τρώγοντας ακόμα και τις σάρκες της πατρίδας μας.

Για το ψωμί της επόμενης μέρας....
Και τα δικά μας ανδρείκελα πράσινα και μπλε και χρωματιστά να μας απειλούν κάθε τρίμηνο που περνάει ότι πρέπει να θυσιαστούμε για να πάρουμε και την άλλη δόση και την παράλη, για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις γιατί τα ταμεία αδειάζουν...Κάθε τρίμηνο το ίδιο έργο τρόμου.
Μας λένε δηλαδή ότι για το ψωμί της επόμενης ημέρας μόνο, δίνουμε ολόκληρη τη χώρα! Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα πένθους. Μετατραπήκαμε σε ζητιάνους των εθνών; δίνουμε την πατρίδα για να φάμε τους επόμενους δυο- τρεις μήνες. Και μετά πεθαίνουμε από την πείνα... Δίνουμε την πατρίδα για να πάρει αναβολή τριών μηνών το τέλος μας από πείνα.
Δεν γνωρίζω αν αυτό έχει ιστορικό προηγούμενο στην ιστορία των λαών. Δε γνωρίζω αν έχει καταγραφεί παρόμοια περίπτωση κατάπτωσης ενός έθνους. Ντροπή...

Πατριώτες όλης της χώρας ενωθείτε!

2 σχόλια:

  1. Η Ύπατη Αρμοστία ζητά και τις υπογραφές των δοσιλόγων αρχηγών ώστε να συνεχιστεί η μνημονιακή λαίλαπα. Αν νομίζουν ότι υπογράφουν ΜΟΝΟ το ξεπούλημα της χώρας ειναι γελασμένοι. Υπογράφουν και τη θανατική τους καταδίκη! Όπου κι αν κρυφτούν, με όποιο όνομα κι αν κυκλοφορούν, όσες πλαστικές κι αν κάνουν, ακόμα και στα βαθειά τους γεράματα θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν ξεχνάμε πλέον και δεν μας δελεάζουν με χάντρες και καθρεπτάκια, οι ιθαγενείς ξύπνησαν και ξεθάβουν το τσεκούρι το πολέμου... Διότι η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Constantine,
    λίγα είναι τα ψωμιά τους. Άρχισαν να έρχονται οι πρώτες λυπητερές, οι οποίες όπως μας λένε είναι το ορντεβρ, το κυρίως πιάτο ακολουθεί με την υλοποίηση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου.
    "Ξυπνήσανε οι σκλάβοι Αντωνάκη!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή