Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Κοράκια


Τα παπαγαλάκια έχουν μεταμορφωθεί εσχάτως σε κοράκους που κρώζουν ή όρνια που μυρίστηκαν φρέσκο αίμα. Μέχρι χτες κρώζανε πως οι εκλογές θα’ ναι καταστροφή για τον τόπο. Σήμερα αλλάξανε βιολί. Ο λαός χρειάζεται σταθερότητα, ομαλότητα, νομιμότητα(;!), συνέχεια, απεφάνθηκαν σε όλους τους τόνους. (Για να πλασάρουν τη συνέχιση των μνημονίων, της δανειακής σύμβασης, της λεηλασίας της Ελλάδας και των απάνθρωπων μέτρων).

Δε θέλω να σας τρομάξω, αλλά ο λαός σκέφτεται αν αύριο θα του κόψουν το ρεύμα, αν τον απολύσουν, αν θα βρει δουλειά, αν θα έχει να ταΐσει τα παιδιά του και πώς στο διάολο θα βρει τα λεφτά να πληρώσει τα γ@μημένα χαράτσια σας.

Πρέπει να υπάρξει συνέχιση των μέτρων γιατί θα καταστραφεί η Ευρώπη, θα καταρρεύσει η ευρωζώνη, θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας, έρθει ο κατακλυσμός του Νώε, θα μας φάνε  οι ακρίδες και η δυσεντερία.

Το έργο που ξεκίνησε πέρυσι το Μάιο, πρέπει να ολοκληρωθεί πάση θυσία. Ο βιασμός της πατρίδας πρέπει να πραγματοποιηθεί "κοινεί συνενέσει".
Έτσι κι αλλιώς το βιαζόμενο, κανείς δεν τον ρωτάει ποτέ....

4 σχόλια:

  1. Η σταθερότητα στην χώρα επανήλθε! Τώρα ο λαός θα πληρώσει με αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό τα επόμενα χαράτσια και τις έκτακτες εισφορές.
    Από αύριο έχουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Μάνο,
    Σατανικό! Ο ΓΑΠ τη σκαπουλάρει με ελαφρά πηδηματάκια, “καίει” τον Σαμαρά πριν από τις εκλογές και περνάει κοινεί συνεναίσει νέα δάνεια και μέτρα.
    Ά! υπάρχει κι ένα καλό: μοναδική φωνή αντιπολίτευσης στη Βουλή ο Τσίπρας!
    Κάποιοι στη Συγγρού ήδη άρχισαν να φοβούνται ότι στις εκλογές θα τους ξεπεράσει σε ποσοστό.
    Αλέξη, γκάζωσε, μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη! Χα, χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατριώτης είναι αυτός που νοιάζεται για το καλό αυτού του τόπου, όχι αφηρημένα, αλλά συγκεκριμένα για τον κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. Τελείωσαν τα ψέματα! Έπεσαν οι μάσκες! Έχουμε πόλεμο... Ο κοινωνικός αγώνας πλέον αποκτά εθθνικά χαρακτηριστικά και υπο το πρίσμα αυτό ο λαός δύναται να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @kostantis,
    αγαπητέ φίλε, χαίρομαι που βλέπεις από τέτοια οπτική γωνία τα πράγματα. Δε σου κάνω πλάκα. Οι νεοδημοκράτες έχουν παγώσει. Αισθάνονται προδομένοι. Τι διάολο το κόμμα τους που έχει την πατέντα του "εθνικού" και "πατριωτικού", θα δεχτεί μείωση της εθνικής κυριαρχίας; Θα υπογράψουν στο ξεπούλημα του τόπου; Ό, τι έκανε και το ζαβό μέχρι πρότινος;
    Φαίνεται ότι πολλοί περισσότεροι κάτοικοι της Βουλής παίζουν τον παπά στα μάτια αυτού του λαού.
    Όμως ο λαός θα μιλήσει. Θα τους δείξει και τη φωνή του και την οργή του. Δε χρειάζεται πάτρωνες. Θα γίνει στην χώρα σύντομα "της παρέλασης".
    Το σάπιο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης καταρρέει. Και όλοι προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους μέσα από συνεναιτικές και εθνοσωτήριες λύσεις, σε μια ύστατη επιχείρηση διαπλοκής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή