Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Βγάλαν τις μουτσούνες...


Η Τρικολόρε Χούντα πέταξε τη μουτσούνα κι έδειξε το πρόσωπό της! Τα ΜΑΤ χτύπησαν και έδιωξαν το πρωί τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ και πολίτες που είχαν κάνει κατάληψη στο Κέντρο Διακοπών Ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ στο Χολαργό εμποδίζοντας τη διακοπή ρεύματος στους πολίτες.
Στη συνέχεια τους οδήγησε στα δικαστήρια όπου ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά των 15 συλληφθέντων της κατάληψης, για "παρεμπόδιση λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας".

Άσκησε δίωξη σε ολόκληρη τη Διοίκηση της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, του μεγαλύτερου Συνδικάτου της χώρας...!!!

Τη στιγμή που οι ξεφτιλισμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΔΟΕ έχουν τρυπώσει σαν τα ποντίκια στις τρύπες τους, εξαφανισμένοι από προσώπου γης, όταν όλα τα εργασιακά δικαιώματα καταρρέουν, η ηγεσία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σώζει την τιμή του συνδικαλισμού. Υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα όχι μόνο των εργαζομένων που εκπροσωπούν, αλλά και ολόκληρου του κοινωνικού συνόλου στο οποίο προσφέρουν το αγαθό του ρεύματος και της ζεστασιάς.
Ένα μεγάλο μπράβο κι ένα ευχαριστώ στο Νίκο Φωτόπουλο. Είναι παλικάρι  γιατί δεν υπέκυψε στον εκβιασμό να κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα στα φτωχά νοικοκυριά.

Ο οποίος Φωτόπουλος από τη ΓΑΔΑ όπου είχε οδηγηθεί είπε: "η κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου, του κ. 'Α. Γεωργιάδη και του κ. Μάκη Βορίδη έπιασε δουλειά. Και η δουλειά της είναι να τσακίζει το εργατικό κίνημα για να φιμώσει κάθε φωνή αντίστασης. Όμως ας το καταλάβουν, οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι, δεν πρόκειται να γονατίσουμε, θα παραμείνουμε όρθιοι και θα αντισταθούμε μέχρι το τέλος. Και στο τέλος εμείς θα νικήσουμε".

Τροϊκανά ανδρείκελα, ακούστε το καλά, για να το χωνέψετε:
«Παιδεία, Υγεία, ρεύμα και νερό,
δεν είναι εμπορεύματα, ανήκουν στο λαό»

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΡΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

2 σχόλια: