Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Γράμμα από μία Ελληνίδα Μητέρα

Προς κάθε Ελληνίδα,

με αφορμή την συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 στις 13/12/11, όπου ανέφερε ότι είμαστε στη θέση των μανάδων που… πρέπει να εκπορνεύσουν τα παιδιά τους, προκειμένου να μην πεθάνουν από την πείνα (!),

καλώ, προσκαλώ και προκαλώ ΟΛΕΣ τις Ελληνίδες μητέρες, γιαγιάδες και μέλλουσες μανούλες να ορθώσουν τη φωνή τους -με όποιον τρόπο μπορούν- και να κάνουν σαφές σε κάθε επίδοξο διεστραμμένο Δυτικο-Ευρωπαίο ή ημεδαπό που θεωρεί ότι η φτώχεια θα μάς οδηγήσει στο να εκπορνεύσουμε τα παιδιά αυτής της χώρας, πως οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ από την αρχαία ήδη εποχή προτιμούν να πεθάνουν τα παιδιά τους και οι ίδιες παρά να λυγίσουν στη δύναμη οποιουδήποτε εισβολέα!!

Οι Σπαρτιάτισσες δέχονταν μόνο τη Δόξα ή το θάνατο από τα παιδιά τους στα πεδία των μαχών, οι Σουλιώτισσες τα έπαιρναν μαζί τους στο γκρεμό προκειμένου να μην παραδοθούν, οι Αντάρτισσες πήραν τα όπλα για τη Λευτεριά!

Εγώ προσωπικά δηλώνω:
1) Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν διεστραμμένο Δυτικο-ευρωπαίο ή ημεδαπό ούτε καν να διαννοηθεί ότι υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να πλησιάσει τα παιδιά μου!!!
2)
Οι οικονομικές δυσκολίες όχι μόνο δεν θα με οδηγήσουν στην εκπόρνευση των παιδιών μου αλλά με έχουν ήδη βγάλει στο δρόμο, στον υπέρτατο αγώνα για την ανατροπή της συγκεκαλυμμένης δουλείας στην οποία μάς έχουν οδηγήσει οι πολιτικοί μας από τη δολοφονία του Καποδίστρια και μετά, αλλά και για την αποτίναξη κάθε πλαστού χρέους απειλεί την εθνική μας κυριαρχία και αξιοπρέπεια!
3)
Προειδοποιώ κάθε επίδοξο διεστραμμένο εισβολέα αλλά και όποιον από τους πολιτικούς νομίζουν ότι έχουμε τα πάντα για πούλημα, ότι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Η οικογένειά μου και εγώ όχι μόνο δεν είμαστε προς πώληση αλλά είμαι διατεθειμένη και ικανή -αν χρειαστεί- να κόψω οποιοδήποτε κεφάλι, οποιουδήποτε έχει αρρωστημένες βλέψεις για τα παιδιά μου!
4)
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ κανένα νομικίστικο τερτίπι μπορεί να σκαρφιστεί οποιοσδήποτε αήθης διανοηθεί να με διώξει ποινικά για το κείμενο αυτό!
Είμαι σίγουρη, ότι θα βρεθούν δεκάδες γυναίκες και άντρες δικηγόροι, οι οποίοι οικειοθελώς θα υπερασπιστούν το αναφαίρετο δικαίωμά μου να προστατεύω την σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών μου!


Μετά τιμής,
Βασιλική Ι. Μ.

μητέρα τριών παιδιών (3-10-13 χρόνων).


ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ στο tro-ma-ktiko.blogspot.com

3 σχόλια:

 1. Ανήθικοι άνθρωποι κολυμπούν μεσα στο βόρβορο της αισχρότητάς τους, ενίοτε καθαγιαζόμενοι απο τους όρους ενός άλλοτε κραταιού lifestyle... Λίγα είναι τα ψωμιά τους και το ξέρουν. Πλησιάζει η ώρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα Ανατολή
  Μετά την παρέλαση όλων των πολιτικα νεκρών και τώρα τελευταία και εγκεφαλικά νεκρών πολιτικών προς υποστήριξη της παπαροκρατίας τους και αφού πρώτα είχαν εκβιάσει και εκφοβήσει το λαό με τα ψευτοδιλλήματα και τους μονόδρομούς τους, βλέποντας ότι δεν περνάνε πλέον αυτά τώρα, παρεκτρέπονται βρίζοντας μας - μαλάκες - και απειλώντας μας ότι αν δεν παραδώσουμε τη χώρα θα γίνουμε πουτάνες και θα προσφέρουμε τα παιδιά μας στους παιδεραστές.
  Πέρα από την απάντηση που τους δίνει και τους πρέπει η παραπάνω επιστολή, διαβλέπω πλέον καθαρά στα λόγια τους τον φόβο τους, τον φόβο τους για το δικό τους και μόνο μέλλον...
  mina

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητέ Κωσταντή και Μίνα.
  Πιθανόν να φοβούνται οι αλήτες και για τούτο ξερνούν τον οχετό και το σκοτάδι της ψυχής τους.
  Άλλωστε όπως λέγεται: "Οι πιο σκοτεινές στιγμές της ημέρας είναι λιγο πριν ξημερώσει".
  Σε κάθε περίπτωση να ξέρουν καλά οι αχρείοι ότι τα παιδιά μας δε θα τα πουλήσουμε, δε θα τα βγάλουμε στο πεζοδρόμιο. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. Γι' αυτό και κρίνει εξ' ιδίων τα αλλότρια.
  Εμείς προτιμούμαι να τους κρεμάσουμε απ' τα άντερα τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή