Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Καλά ξεκίνησε το δίσεκτο...


O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Κάρολος Παπούλιας έκανε βαρυσήμαντη παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα της χώρας (πράγμα σπάνιο για τις συνήθειες του Προέδρου ο οποίος κατοικοεδρεύει στον Άλφα του Κενταύρου): Ζήτησε σε αυστηρό ύφος από διάφορους κακοπροαίρετους ιθαγενείς να σταματήσουν τον πόλεμο στο Λουκά Ππαδήμο το δοτό πρωθυπουργό, ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει απερίσπαστος το έργο «Σωτηρία της Πατρίδος» που του ανατέθη.

Το ραμολιμέντο ξαναχτύπησε προσφέροντας πλήρη στήριξη στην κατοχική κυβέρνηση. Συνέκρινε μάλιστα τις αγωνιώδεις προσπάθειες του ημέτερου δοτού πρωθυπουργού με του γείτονα νεοταξίτη συναδέλφου του κυρίου Μόντι. Διαφεύγει φαίνεται στον Παπούλια ότι ακόμα και ο συνάδελφος Μόντι της Τριμερούς, φαίνεται αθώο νήπιο στα μάτια του ελληνικού λαού. Διότι έχει 11 υπουργούς μόνο και όχι 50 νοματαίους να ταΐζει από το αίμα του ελληνικού λαού και μάλιστα ο κύριος Μόντι αποποιήθηκε το μισθό του Πρωθυπουργού και Υπουργού Οικονομικών τη στιγμή που η χώρα που διοικεί δοκιμάζεται από την κρίση.

Έτσι κύριε Παπούλια; Που παντελονιάζεις κάθε μήνα μισθό μεγαλύτερο από του Προέδρου Ομπάμα; Κι όλα εσείς τα γομάρια της Κατοχικής Κυβέρνησης που αμείβεστε σα βασιλιάδες την ώρα που οδηγείτε το λαό στην εξαθλίωση, την ανεργία, την πείνα, τα συσσίτια και τα 500 ευρώ πάνω –κάτω μηνιαίως.
Άι σιχτίρ, αναίσχυντοι!

6 σχόλια:

  1. Ανατολή μου καλησπέρα σου και καλή αγωνιστική χρονιά.
    Είναι άξιος ο μισθός τους για τις σπουδαίες υπηρεσίες που προσφέρουν στους αφεντάδες τους.
    Άντε να δούμε εμείς τι λογής στάση θα κρατήσουμε τον καινούργιο χρόνο, που σαν να μην έφταναν όλα, είναι λέει και δίσεκτος.

    Να είσαι πάντα καλά.

    Καλή δύναμη σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @blackbedlam,
    αγαπητή φίλη. Κυβερνούν ένα λαό που βρίσκεται λίγο πριν το κώμα, γιαυτό και συμπεριφέρονται έτσι.
    Οι Ιταλοί πάλι αν επαληθευθούν οι αστρολογικές προβλέψεις που διάβασα για το '12, θα τα κάνουν λαμπόγυαλο φέτος. Ουδείς άλλος λαός δεν είναι τόσο κατατονικός όσο εμείς. Ουδείς άλλος θα μπορούσε να αναιχτεί όλα αυτά τα αίσχη που γίνονται εις βάρος του εδώ και 2 χρόνια, όσα αισθήματα ενοχής και αν διαθέτει.
    Μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι παρακολουθώ ταινία. Όλα αυτά είναι αδιανόητα να συμβαίνουν στην πραγματική ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή φίλη νομίζω πως πρέπει να δείχνουμε τον προσήκοντα σεβασμό στους θεσμούς και τον άνθρωπο που τιμούν καθώς του πρέπει οι έλληνες πολίτες αποκαλώντας τον προδότη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου ρε πρόεδρα, να'ούμε!
    Μη μασάς πρόεδρα, αφού βγήκε και είπε τα ίδια για τον Παπαδήμα και ο πρώην συνάδελφός σου - στην ξάπλα; - και μάλιστα μετά από εγκεφαλικό, είσαι σε καλό δρόμο!
    mina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μόνος που λείπει από όλο αυτό το τσίρκο για να κάνει δηλώσεις στήριξης της κυβέρνησης Παπαδήμου, είναι ο Σαρτζετάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ραμολιμέντο ξαναχτύπησε...
    αυτό και μόνο... αρκεί...
    Αϊ σιχτίρ δεν λες τίποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή